Elektronik E-YOOSO Z11 RGB vergısız 290 TL!

Z87?Link var mı?

Baktım da eğer gorselinde mavi olanı alisaniz tek mavi sarı olanı alırsanız tek sarı yaniyor. Bir sorun olursa sabah cevaplarim.

Düz siyah olanı.

Sadece sarı yanıyor galiba, almaya değer mi sizce?

300 TL'ye aldım sabah ilk alışveriş indirimiyle. İptal etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum da onun için fikir alayım dedim.

Yok değmez. İptal edersen aynı fiyata bulamazsın başka. Boyut büyük geldiyse iade edip Z11 RGB alabilirsin aslında. Boyut ve ışık harici farkı yok ayrıca böyle klavyeleri RGB lerinden fazla bir şey bekleme bakarsın 1 aya bozulur.

Yok değmez. İptal edersen aynı fiyata bulamazsın başka. Boyut büyük geldiyse iade edip Z11 RGB alabilirsin aslında. Boyut ve ışık harici farkı yok ayrıca böyle klavyeleri RGB lerinden fazla bir şey bekleme bakarsın 1 aya bozulur.

Elimde Blic T60 var hocam e tuşu ve D tuşu arada basmıyor üstüne alınır mı sizce?, teşekkürler.

Z11 yazan 340 TL'ye aldığımız klavye de sadece sarı yanıyor ama Z11 RGB denilen modelde RGB yanıyor.
1720740327239.png

Hocam ben bunu aldım ama bunda RGB var değil mi yani tek ışıklı değildir değil mi? RGB yazdığını biliyorum ama içime bir kurt düştü.

İyi miydi tepkimesi vs hocam?

Güzeldi hocam brown swicih olanı kulanıyordum annemde durmadan laf ediyordu o kadar alıncak şey var filan diyordu bende en sonunda sattım ama şu an da bu e-yozzo varken 650 civarı para verilir mi bilemedim.

Eki Görüntüle 2249827
Hocam ben bunu aldım ama bunda RGB var değil mi yani tek ışıklı değildir değil mi? RGB yazdığını biliyorum ama içime bir kurt düştü.

Var hocam.

Şu an forum da bir sürü klavye indirimde olarak paylaşılıyor peki en iyi F/P %80-%60 RGB mekanik klavye hangisi ya da hangisinin indirime girmesini beklemeliyim bilen biri kendince bir sıralama tarzı bir şey yapabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı