Elektronik E-YOOSO Z11 RGB vergısız 290 TL!

İade edip tekrar alın diyeceğim oluyor mu?
Dün siparişi verdikten 3-4 saat sonra kargoya verilmiş yola çıkmış bile. Şimdi tekrar z686 sipariş vereceğim. Diğerinin üstüne biraz koyup satarım, oradan kapatırım zararı.

Kalbime ağrı giriyor. Dün 570tl (vergisiz) den mi ne z686 almıştım kullanmalık. Bugün bir sürü indirim haberini görünce bir bakayım dedim 300tl ye düşmüş. Şuan şu şekilim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Z11 çok ucuz olduğundan yedek diye aldım ama yön tuşlarının olmaması pek hoşuma gitmedi, Z686 tamamen beyaz, RGB ve yön tuşları olunca onu da aldım.
Ok tuşları olması iyi. Z94'de numpad olduğu için onu aldım ama RGB'li olduğunu sanıyordum içime sinmedi açıkçası. Siz Z686'yı kaç TL'ye aldınız ?

RGB olmayanından almıştım bugün geldi. Klavye güzel. Membran mekanik hisli klavye ile arasındaki rahatlık farkını ciddi derecede hissediyorsunuz.

Numpad'e çok alışık biri olarak biraz orada sorun yaşıyorum, bir de bu klavyede nasıl slash yapılacağını anlamadım. İçinden iki tane yedek switch çıktı. Bana gelende ise ESC tuşu deforma olmuştu nasıl olmuş bilmiyorum, eski klavyemden aldım taktım esc tuşunu.

Gerçekten slash işaretini nasıl yapacağız bunda :D

RGB olmayanından almıştım bugün geldi. Klavye güzel. Membran mekanik hisli klavye ile arasındaki rahatlık farkını ciddi derecede hissediyorsunuz.

O kadar fark ediyor mu?
Bende membran kullanıyorum şu an.

O kadar fark ediyor mu?
Bende membran kullanıyorum şu an.
Bayağı fark hissettim açıkçası. Parmaklarım daha az yoruluyor. Düşük profil alırsanız muhtemelen en rahatı o olur.

Işıklarını ayarlamayı da beceremedim FN ve 9 bas diyor ama bastığımda F9 devreye giriyor. - var fakat artı tuşunu da bulamadım.

edit: iki fn tuşuna beraber basmak lazımmış ışıklandırma için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı