E-YOOSO Z11 Shift ve space tuşu zor basılıyor

594123

Decapat
Arkadaşlar bugün elime E-YOOSO Z11 geldi fakat bir sorunum var. Shift ve space (özellikle Shift) tuşuna basmaya çalıştığımda diğer tuşlara kıyasla daha zor ve sinir bozucu bir şekilde yumuşak basılıyor. Bu bir sorun mu yoksa her klavyede mi var bilmiyorum fakat beni rahatsız ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında yedek switch geliyor ise değiştirip dene. Sorun stabilizerlerde de olabilir fakat bi switch denenmeli önce.

Aynı klavye geldi 3 4 gündür kullanıyorum öyle bir sorun yok bende. Sadece silme tuşunun sesi diğerlerinden farklı.

Bu arada İngilizce mi Portekizce mi klavye ?

Aynı klavye geldi 3 4 gündür kullanıyorum öyle bir sorun yok bende. Sadece silme tuşunun sesi diğerlerinden farklı.

Bu arada İngilizce mi Portekizce mi klavye ?
Hocam shift tuşuna basarken video çekebilir misiniz? Bu arada ingilizce.
Hocam bir de şöyle bir şey var shift tuşunun yanındaki 2 tane + şeklinde olan tuşlar da biraz oynak ve hareketli. Bu normal mi?

Hocam shift tuşuna basarken video çekebilir misiniz? Bu arada ingilizce.
Hocam bir de şöyle bir şey var shift tuşunun yanındaki 2 tane + şeklinde olan tuşlar da biraz oynak ve hareketli. Bu normal mi?
Hocam geniş tuşlar mı yoksa normal kare harf tuşları mı ?

Hocam geniş tuşlar mı yoksa normal kare harf tuşları mı ?
Geniş tuş hocam. Bu arada switchi tam çıkaramadım elim sargıda. Ama switchde görünür/hissedilebilir bir hata yok. Tahminimce yanındaki o iki "+" simgesi olan tuşların oynaklığından dolayı.

Geniş tuş hocam. Bu arada switchi tam çıkaramadım elim sargıda. Ama switchde görünür/hissedilebilir bir hata yok. Tahminimce yanındaki o iki "+" simgesi olan tuşların oynaklığından dolayı.
Stabilizerlerden kaynaklı o halde maalesef yedeğini bulmanız zor fotoğraf atabilir misiniz. Stabilizerlerin kendisi mi oynuyor yoksa içindeki o ufak artı olan yer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…