Hem kendisi hem de o ufak artı hocam.Stabilizerlerden kaynaklı o halde maalesef yedeğini bulmanız zor fotoğraf atabilir misiniz. Stabilizerlerin kendisi mi oynuyor yoksa içindeki o ufak artı olan yer mi ?
Hem kendisi hem de o ufak artı hocam.Stabilizerlerden kaynaklı o halde maalesef yedeğini bulmanız zor fotoğraf atabilir misiniz. Stabilizerlerin kendisi mi oynuyor yoksa içindeki o ufak artı olan yer mi ?
Ben de Portekizce'de küçük shift tuşu var diye üzülüyordum meğer büyük tuşların böyle problemleri oluyormuş :dStabilizerlerden kaynaklı o halde maalesef yedeğini bulmanız zor fotoğraf atabilir misiniz. Stabilizerlerin kendisi mi oynuyor yoksa içindeki o ufak artı olan yer mi ?
Ufak artı aşağı yukarı oynuyorsa sorun yok zaten olması gereken o benim bahsettiğim sağa sola çok mu gidiyor ufak tefek oynaması normal milimetrik.Hem kendisi hem de o ufak artı hocam.
Aslında ufacık lubelik işi var. Fakat o yağı nasıl temin eder hiç bilmiyorum farklı bir yağ kullansa nasıl olur acaba.Ben de Portekizce'de küçük shift tuşu var diye üzülüyordum meğer büyük tuşların böyle problemleri oluyormuş :d
Ufak tefek oynuyor hocam. Nasıl çözücem bilemedim.Ufak artı aşağı yukarı oynuyorsa sorun yok zaten olması gereken o benim bahsettiğim sağa sola çok mu gidiyor ufak tefek oynaması normal milimetrik.
Tahminimce lube ile alakalı bir şekilde o artıyı yağlamanız gerekiyor sorun yağlamada değil o yağı bulmakta.Ufak tefek oynuyor hocam. Nasıl çözücem bilemedim.
Hocam peki yanındaki o iki artıyı söksem ve taksam? Bir videoda görmüştüm adam ikisini de söküyodu ve hem sesi daha iyi oluyordu hem de rahat basılıyordu. Bir problem olur mu yoksa troll bir video mu?Tahminimce lube ile alakalı bir şekilde o artıyı yağlamanız gerekiyor sorun yağlamada değil o yağı bulmakta.
Trol bir video. Sağa sola oynar stabilizerler tuş büyük olduğu için basılması kolay olsun diye var. Tuşa sağından ya da solundan basamazsınız.Hocam peki yanındaki o iki artıyı söksem ve taksam? Bir videoda görmüştüm adam ikisini de söküyodu ve hem sesi daha iyi oluyordu hem de rahat basılıyordu. Bir problem olur mu yoksa troll bir video mu?
Anladım hocam. Çözüm olarak ya o iki artıyı stabil hale getirmeye çalışıp bilen birine götüreceğim, ya da böyle idare edeceğim. Teşekkür ederim.Trol bir video. Sağa sola oynar stabilizerler tuş büyük olduğu için basılması kolay olsun diye var. Tuşa sağından ya da solundan basamazsınız.
Kuvvetle muhtemel stabilizerlerde sorun var. Lube deneyebilirsiniz eğer imkanınız varsa.Shift space ve backspace'de oluyor bende, kolay bir mod ile çözülebilir mi acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.