E-YOOSO Z11 Shift ve space tuşu zor basılıyor

Stabilizerlerden kaynaklı o halde maalesef yedeğini bulmanız zor fotoğraf atabilir misiniz. Stabilizerlerin kendisi mi oynuyor yoksa içindeki o ufak artı olan yer mi ?
Ben de Portekizce'de küçük shift tuşu var diye üzülüyordum meğer büyük tuşların böyle problemleri oluyormuş :d

Hem kendisi hem de o ufak artı hocam.
Ufak artı aşağı yukarı oynuyorsa sorun yok zaten olması gereken o benim bahsettiğim sağa sola çok mu gidiyor ufak tefek oynaması normal milimetrik.

Ben de Portekizce'de küçük shift tuşu var diye üzülüyordum meğer büyük tuşların böyle problemleri oluyormuş :d
Aslında ufacık lubelik işi var. Fakat o yağı nasıl temin eder hiç bilmiyorum farklı bir yağ kullansa nasıl olur acaba.

Tahminimce lube ile alakalı bir şekilde o artıyı yağlamanız gerekiyor sorun yağlamada değil o yağı bulmakta.
Hocam peki yanındaki o iki artıyı söksem ve taksam? Bir videoda görmüştüm adam ikisini de söküyodu ve hem sesi daha iyi oluyordu hem de rahat basılıyordu. Bir problem olur mu yoksa troll bir video mu?

Hocam peki yanındaki o iki artıyı söksem ve taksam? Bir videoda görmüştüm adam ikisini de söküyodu ve hem sesi daha iyi oluyordu hem de rahat basılıyordu. Bir problem olur mu yoksa troll bir video mu?
Trol bir video. Sağa sola oynar stabilizerler tuş büyük olduğu için basılması kolay olsun diye var. Tuşa sağından ya da solundan basamazsınız.

Trol bir video. Sağa sola oynar stabilizerler tuş büyük olduğu için basılması kolay olsun diye var. Tuşa sağından ya da solundan basamazsınız.
Anladım hocam. Çözüm olarak ya o iki artıyı stabil hale getirmeye çalışıp bilen birine götüreceğim, ya da böyle idare edeceğim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…