Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satıcıya dedim abi para yok para bana bir 3 dolarlık kuapon verir misin?
Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşede . Elim acıyor valla çıkarırken dinlene dinlene çıkarıyorum.

Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşede . Elim acıyor vallahi çıkarırken dinlene dinlene çıkarıyorum.

Bende bekliyorum o zaman indirim olursa konu aç da bende alayım. Bu asura Razer Green switchden daha mı sesli?

Noldu?

Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşede . Elim acıyor vallahi çıkarırken dinlene dinlene çıkarıyorum.

İşte satıcı bana 13 Temmuz'da indirim var dedi.

Hangisi ggboy mu?

Fake holy panda V2 nasıldır?

Yok narakayı satan.

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben Almanya'dan Razer kaira HyperSpeed satın aldım ama yanlışla aldım Pro versiyonunu satın almak istedim yanlış aldığımı da iade de edemiyorum ailemden kimse şu an Almanya'da değil ve 14 günlük iade süresi dolacak bu ürünü sizce burada satabilir miyim çünkü Pro olanını almak istiyorum ama iki tane elimde kalsın istemiyorum bir fikriniz var mı bu konuda yapabileceğim ya da Almanya'da sıfır ikinci el ürün alan bir yer firma biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…