Tactile seviyorsan para biriktir cıy asura al. Anladığım kadarıyla çoğu cıy switchler ile uyumlu Z11. ek bilgi Reddit'te gördüğüm kadarıyla Akko CS switchler de oluyor Z11'e.
Cıy naraka nasıl?
Tactile seviyorsan para biriktir cıy asura al. Anladığım kadarıyla çoğu cıy switchler ile uyumlu Z11. ek bilgi Reddit'te gördüğüm kadarıyla Akko CS switchler de oluyor Z11'e.
Sesi kötü gelmedi bana. Şahsen linear switch almam daha tactile alacağım hep. Linear switchlerin sesi çok aşırı az geliyor.Cıy naraka nasıl?
Sesi kötü gelmedi bana. Şahsen linear switch almam daha tactile alacağım hep. Linear switchlerin sesi çok aşırı az geliyor.
Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşedeSatıcıya dedim abi para yok para bana bir 3 dolarlık kuapon verir misin?![]()
Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşede. Elim acıyor vallahi çıkarırken dinlene dinlene çıkarıyorum.
Noldu?Benimki de öyle yazıyor sanırım bizimkiler aynı yerde.
İstediğin malzemeyi kullanabiliyorsun diye biliyorum. Ben eczaneden pamuk alacağım ama konusunu açacağım hatırlarsam etiketlerim ya da siz beni izleyebilirsiniz kısa süreliğine.
@EfeAkkaya baksana şu ortama.Gerçi burdada boyut,switch soruyorsun.
Değil diye tahmin ediyorum da Tactile switchlerin sesi iyi.Bende bekliyorum o zaman indirim olursa konu aç da bende alayım. Bu asura Razer Green switchden daha mı sesli?
Ben indirim bekleyeceğim switchlerin çeyreğini çıkardım duruyor köşede. Elim acıyor vallahi çıkarırken dinlene dinlene çıkarıyorum.
İşte satıcı bana 13 Temmuz'da indirim var dedi.
Değil diye tahmin ediyorum da tactile switchlerin sesi iyi.
Hangisi ggboy mu?
Fake holy panda V2 nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.