Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 5 Temmuz 2024 #971 Kennisgeving voor omleiding www.google.com Hocamız burada terimleri gayet iyi açıklamış arkadaşlar.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #972 Herhalde 5 güne gelir.
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 5 Temmuz 2024 #973 2 hafta içinde gelir bizim gümrükte Çin'den Türkiye'ye gelmesinden daha fazla bekliyor.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #974 Laudatory dedi: 2 hafta içinde gelir bizim gümrükte Çin'den Türkiye'ye gelmesinden daha fazla bekliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ salim gelsinde ne zaman gelirse gelsin bende Calypso V2 vardı o mu iyidir bu mu?
Laudatory dedi: 2 hafta içinde gelir bizim gümrükte Çin'den Türkiye'ye gelmesinden daha fazla bekliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ salim gelsinde ne zaman gelirse gelsin bende Calypso V2 vardı o mu iyidir bu mu?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #975 Bende kargoya verilmiş. 3 Temmuz'da almıştım. Bir de alındığını onayla diye bir tuş var basayım mı? Fotoğraf atamıyorum bir sorun var.
Bende kargoya verilmiş. 3 Temmuz'da almıştım. Bir de alındığını onayla diye bir tuş var basayım mı? Fotoğraf atamıyorum bir sorun var.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #976 Hayır almadan eline geçmeden onaylama bende 3 temmuzda aldım ama kargoya verildi yazmıyor gümrük ihracat muaynesi tamamlandı diyor.
Hayır almadan eline geçmeden onaylama bende 3 temmuzda aldım ama kargoya verildi yazmıyor gümrük ihracat muaynesi tamamlandı diyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #977 ilkeririsss dedi: Hayır almadan eline geçmeden onaylama bende 3 temmuzda aldım ama kargoya verildi yazmıyor gümrük ihracat muaynesi tamamlandı diyor. Genişletmek için tıkla... hocam gümrükten geçmiş işte sizinki benimki de gümrüğe gelecek yolda.
ilkeririsss dedi: Hayır almadan eline geçmeden onaylama bende 3 temmuzda aldım ama kargoya verildi yazmıyor gümrük ihracat muaynesi tamamlandı diyor. Genişletmek için tıkla... hocam gümrükten geçmiş işte sizinki benimki de gümrüğe gelecek yolda.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 5 Temmuz 2024 #978 ALDACI dedi: Numpadli mekanik klavye önerir misiniz AliExpress üzerinden? Genişletmek için tıkla... e-yooso Z-94
ALDACI dedi: Numpadli mekanik klavye önerir misiniz AliExpress üzerinden? Genişletmek için tıkla... e-yooso Z-94
rexom_0 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 176 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i7-11800h RTX 3060 ddr 4 16 GB ram 3200 Mhz LAPTOP Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenim Görevlisi 5 Temmuz 2024 #979 All The Way dedi: Mekanik Low profile hissiyatı hoşuma gidiyor aslında tek eksisi modlama yapılmıyor oluşu sanırım. Gidip de başka bir keycap ile değiştiremem. Biraz arada kaldım ama A68 alacağım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin switchleri değişmiyor mu forumda bazı kişiler değişiyor demiş de bir de değişmiyor ise yine de arkasını tapeleyip yine kullanabilir miyiz?
All The Way dedi: Mekanik Low profile hissiyatı hoşuma gidiyor aslında tek eksisi modlama yapılmıyor oluşu sanırım. Gidip de başka bir keycap ile değiştiremem. Biraz arada kaldım ama A68 alacağım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin switchleri değişmiyor mu forumda bazı kişiler değişiyor demiş de bir de değişmiyor ise yine de arkasını tapeleyip yine kullanabilir miyiz?
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 5 Temmuz 2024 #980 rexom_0 dedi: Klavyenin switchleri değişmiyor mu forumda bazı kişiler değişiyor demiş de bir de değişmiyor ise yine de arkasını tapeleyip yine kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin.
rexom_0 dedi: Klavyenin switchleri değişmiyor mu forumda bazı kişiler değişiyor demiş de bir de değişmiyor ise yine de arkasını tapeleyip yine kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin.