Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin.

Peki herhangi bir öneriniz var mı switch olarak onu alıp mı tapeleyeyim yoksa şuankiler kalsın mı?

Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin.

Başka bir yerde de bu iksini buldum sizce nasıl uygun mu tabii bildiğiniz daha iyi aynı fiyat aralığına yakın bir switch varsa öğrenmek isterim.

@rexom_0 Graywood neymiş öyle ya. Ben bu kadar iyi olduğunu hayal etmemiştim. 150 lira verdiği tok ses için bedava gibi. Ben A-68 sipariş etmiştim. Low profile için uygun var mıdır acaba ? Resmen modlamaya bile gerek yok gibi. Bir de sünger ve yağlama yapsam inanılmaz olur.

@rexom_0 graywood neymiş öyle ya. Ben bu kadar iyi olduğunu hayal etmemiştim. 150 lira verdiği tok ses için bedava gibi. Ben A-68 sipariş etmiştim. Low profile için uygun var mıdır acaba? Resmen modlamaya bile gerek yok gibi. Bir de sünger ve yağlama yapsam inanılmaz olur.

Bende millet çok önerdiği için araştırmıştım V3 olanın sesi çok güzel geldi bu kampanya inşallah bitmez de kaçırmam alırım şu an gayet uygun fiyatlı geliyor tam uyumlu olduğunu düşünüyorum Z11'e ama emin değilim.

Hocam bu PTT'ye verilmiş demek mi oluyor? Sipariş no baktığımda PTT'de gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 53
Hocam ama orada tasnif merkezinden ayrıldı diyor.

Bende de aynı şekilde gözüküyor hocam. Bence bu kadar kısa sürede Türkiye'ye gelmesi mümkün değil.

O Çin'deki tasnif merkezi ayrılıp kargo şirketine devredilir Çin gümrüğünden geçip uçağa bindirilir Türkiye gümrüğüne gelir.
1720266359856.png

Hocam bu ne anlama geliyor forumda araştırma yaptım kargo Türkiye'de olduğunu falan söylüyorlar, sizin fikrinizi de almak isterim, teşekkürler.

İthalat gümrük kontolu demediği sürece Türkiye'ye girmemiş demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı