E-YOOSO Z11T alınır mı?

XPG Summoner miniden geçilir mi? Kalvyemden memnunum ama ouetmu switch klavyelerin ömrü kısa diye biliyorum. Yedek olarak alınır mı? Çok bir fark edeceğini düşünmüyorum switch kalitesinin.

Yedek olarak yapıştır derim Outemu switch klavyem var 6-7 ay dayandı anca basmıyor artık.

İngilizce klavye kullanmak bana nedense çok garip geliyor alışamam diye korkuyorum bir de nedense sırf indirim var diye para harcamak garip geliyor.

Yani orası öyle ben bir şeyler almayı severim ve bana klavye dayanmaz o yüzden yedeğim olur genellikle tercih sizin İngilizce klavye sorunu için ya Türkçe keycap ya da ezber lazım maalesef.

Yani orası öyle ben bir şeyler almayı severim ve bana klavye dayanmaz o yüzden yedeğim olur genellikle tercih sizin İngilizce klavye sorunu için ya Türkçe keycap ya da ezber lazım maalesef.

Z11t siparişi verdim hocam baktım cidden çok ucuz kaçırmayayım dedim 7 ay önce bir videodaki adam 700TL'ye almış cidden şu an çok ucuz.

Bende o fiyata aldım enayilik yaptım biraz :D şu anda cidden ucuz hayırlı olsun benim klavye tam 10 günde geldi.

Bir de bir şey soracağım ben alırken o anki heyecanla çok dikkat etmedim red switch almışım değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_3167.jpeg
    IMG_3167.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı