E-Yooso Z11t klavyenin ışıkları Detroit Become Human oynarken gidip geliyor

UlughBeg

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2022
Mesajlar
1.065
Çözümler
4
Yer
Semerkant
İyi sosyaller,

Kamerada gözükmediği için video çekemiyorum. Oyun içinde iken, ışıklar böyle düşük watt enerji gelir gibi çok küçük ayrıntılarla git gel oluyor. Alt Tab yapıp oyunu arka plana aldığımda anında düzeliyor. Sadece oyun açıkken yaşıyorum. Normalde buna takılmam fakat bir anormallik var gibi. Oyun ile alakalı mı yoksa sistem ile mi alakası var? Neden olabilir? Sistem : R5 5600,4060Tİ,Gigabyte DS3H v1.5, Thermaltake S200TG kasa ve 650W PSU.
 
İyi sosyaller,

Kamerada gözükmediği için video çekemiyorum. Oyun içinde iken, ışıklar böyle düşük watt enerji gelir gibi çok küçük ayrıntılarla git gel oluyor. Alt Tab yapıp oyunu arka plana aldığımda anında düzeliyor. Sadece oyun açıkken yaşıyorum. Normalde buna takılmam fakat bir anormallik var gibi. Oyun ile alakalı mı yoksa sistem ile mi alakası var? Neden olabilir? Sistem: R5 5600, 4060 Ti, Gigabyte DS3H v1.5, Thermaltake S200tg kasa ve 650W PSU.

Bence oyunla alakası yoktur benim eski klavyede bu tarz şeyler oluyordu. Ha bu arada bu oyunu geçen bitirdim mükemmel bir oyundu. Oyunu mutlaka bitirin hocam :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı