E-YOOSO Z11T nasıl modlanır?

Ömer faruk 1929

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar keycapleri falan söktüm. Bu klavyede mod yapmak zor mu bayanda uğraşıyorum içini açmak için ama bir türlü kolay açamadım. Direkt vidaları çıkarıp içini acamiyor muyuz? Bir de ek olarak vidayı çıkarmak için switchi de çıkarmak lazım mı?

IMG_20240808_123109.jpg

IMG_20240808_123138.jpg

Keycapslerin hepsini çıkart, vidaların yanındaki switchleri çıkart sonra vidaları sök ve PCB'yi dikkatlice kaldır kablo bağlantısı olabilir çünkü.

Kasa çok zor açılıyor açamadım bile vidaları sokunce direkt çıkmıyor. Tirnakla köşelerden ayırmam lazım bu da çok zor açamıyorum.

Kasa çok zor açılıyor açamadım bile vidaları sokunce direkt çıkmıyor. Tirnakla köşelerden ayırmam lazım bu da çok zor açamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı açma ben kırmıştım klipsleri zor açılıyor.

Bu yoldan dönüş yok saz plastiği buldum ince bayağı açtım son kısımlar açılmıyor hala.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam nasıl açıldığını göstermiyor

Son düzenleme:
Hocam orantılı güç uygulayarak açabilirsiniz. Ben en son 4 5 ay önce açmıştım.
Hocam elimde 3 kat yetecek şekilde kutudan çıkan Süngerden var birde Tape mod yaparım Maskeleme bandıyla Ses nasıl olur sizce ve sizde ses nasıl oldu ek olaraktan kafama birşey takıldı W A S D gibi tuşlar yani sürekli kullanılan tuşlar diğer tuşlara göre Daha az Thock Olması normal mi acaba az kullanılan tuşlar daha Thock gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı