LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 3 Temmuz 2024 #21 Monarch Leviathan dedi: Ben de 1 Haziran'da 1150 TL'ye almıştım. Maalesef iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok.
Monarch Leviathan dedi: Ben de 1 Haziran'da 1150 TL'ye almıştım. Maalesef iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.295 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #22 LiteJenxi dedi: Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz?
LiteJenxi dedi: Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz?
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 3 Temmuz 2024 #23 Monarch Leviathan dedi: Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam, nickinizi gönderin.
Monarch Leviathan dedi: Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam, nickinizi gönderin.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #24 A68 aldım low profile alışamam diye onu iptal edip bunu mu almalıyım?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.295 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #25 balkann dedi: A68 aldım Low profile alışamam diye onu iptal edip bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
balkann dedi: A68 aldım Low profile alışamam diye onu iptal edip bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #26 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 2240214 Alt tirelerden dolayı yazamıyorum. Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Z11 ile Z686 arasındaki fark nedir?
Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 2240214 Alt tirelerden dolayı yazamıyorum. Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Z11 ile Z686 arasındaki fark nedir?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #27 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 2240214 Alt tirelerden dolayı yazamıyorum. Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım biraz yanlışlıkla diger tuslara degme durumu oluyormus bazen benim korkum da bu.
Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 2240214 Alt tirelerden dolayı yazamıyorum. Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım biraz yanlışlıkla diger tuslara degme durumu oluyormus bazen benim korkum da bu.
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 3 Temmuz 2024 #28 balkann dedi: İnternetten baktım biraz yanlışlıkla diger tuslara degme durumu oluyormus bazen benim korkum da bu. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tuşlar büyük olduğu için zor zaten, alışırsınız.
balkann dedi: İnternetten baktım biraz yanlışlıkla diger tuslara degme durumu oluyormus bazen benim korkum da bu. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tuşlar büyük olduğu için zor zaten, alışırsınız.
F fufuker1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #29 Monarch Leviathan dedi: Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağım
Monarch Leviathan dedi: Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağım
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.295 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #30 fufuker1 dedi: Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağım Genişletmek için tıkla... Tabiiki de.
fufuker1 dedi: Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağım Genişletmek için tıkla... Tabiiki de.