LiteJenxi
Hectopat
Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok.Ben de 1 Haziran'da 1150 TL'ye almıştım. Maalesef iade edemezsiniz.
Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok.Ben de 1 Haziran'da 1150 TL'ye almıştım. Maalesef iade edemezsiniz.
Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz?Ne zaman aceleyle iş yaparsam böyle oluyor, kuzenimede Z11 alırdım, ne de olsa acele işe şeytan karışır hocam, yapacak bir şey yok.
Tabii hocam, nickinizi gönderin.Hocam size teselli amacıyla bir şey söyleyeceğim Discord'dan ekler misiniz?
A68 aldım Low profile alışamam diye onu iptal edip bunu mu almalıyım?
Eki Görüntüle 2240214
Alt tirelerden dolayı yazamıyorum.
Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok.
Eki Görüntüle 2240214
Alt tirelerden dolayı yazamıyorum.
Hocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok.
Hayır hocam tuşlar büyük olduğu için zor zaten, alışırsınız.İnternetten baktım biraz yanlışlıkla diger tuslara degme durumu oluyormus bazen benim korkum da bu.
Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağımHocam sadece sesi ve hissiyatı farklı. Alışmalık bir durum yok.
Tabiiki de.Hocam istek gönderdim kabul eder misiniz pixar.cs bir şey soracağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.