T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 326 Makaleler 1 22 Ağustos 2024 #11 KerbeX dedi: Huano switchler var. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil fotoğraf atarsanız onun üzerinden tavsiye verebiliriz demek istedim
KerbeX dedi: Huano switchler var. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil fotoğraf atarsanız onun üzerinden tavsiye verebiliriz demek istedim
KerbeX Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 357 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 2060 AMD Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #12 Vınnnn dedi: Tüm gücünle bastırırsan zaten switch çıkıyor neredeyse. Sonra bir anda çekince eline geliyor. Genişletmek için tıkla... AHHAAA başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki. Son düzenleme: 22 Ağustos 2024
Vınnnn dedi: Tüm gücünle bastırırsan zaten switch çıkıyor neredeyse. Sonra bir anda çekince eline geliyor. Genişletmek için tıkla... AHHAAA başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.019 Çözümler 87 22 Ağustos 2024 #13 KerbeX dedi: Hocam abanıyorum ama hiçbir tepkime yok vallahi. AHHAAA başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki. Genişletmek için tıkla... Başka yöntem yok maalesef. Sok çıkart sok çıkart... (Yanlış anlaşılmasın lütfen) Bir süre sonra bir bakmışsın bitmiş zaten.
KerbeX dedi: Hocam abanıyorum ama hiçbir tepkime yok vallahi. AHHAAA başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki. Genişletmek için tıkla... Başka yöntem yok maalesef. Sok çıkart sok çıkart... (Yanlış anlaşılmasın lütfen) Bir süre sonra bir bakmışsın bitmiş zaten.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 815 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #14 KerbeX dedi: Hocam abanıyorum ama hiçbir tepkime yok vallahi. Ahhaaa başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam zor çıkması ile ünlü sayılır
KerbeX dedi: Hocam abanıyorum ama hiçbir tepkime yok vallahi. Ahhaaa başardım söktümmm. Ama ben bunu 67 kez tekrarlayamamki. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam zor çıkması ile ünlü sayılır
KerbeX Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 357 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 2060 AMD Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #15 toprak şen dedi: O anlamda değil fotoğraf atarsanız onun üzerinden tavsiye verebiliriz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmaya çalıştım ama siteye yüklenmemiş atıldı sandım kusura bakmayın.
toprak şen dedi: O anlamda değil fotoğraf atarsanız onun üzerinden tavsiye verebiliriz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmaya çalıştım ama siteye yüklenmemiş atıldı sandım kusura bakmayın.