E-YOOSO Z686 RGB alınır mı?

Sukunanınteli

Hectopat
E-YOOSO Z686 RGB alınır mı? 500tyle AliExpress'ten? Üstüne bende olan HyperX Puddings takmayı düşünüyorum. Zaten şu an %100 klavyem var. Rekabetçi oyunlarda işime çok yarayacağını düşünüyorum.

Alınır.
Yön tuşlarını gerekli bulmuyorsanız Z11'e yönelin.

Alınır Z11 ve A68 modellerine de bakılabilir fiyata göre tercih yaparsın.

A68 low profile haberin olsun.

A68 Low profile haberin olsun.

Hocam TKL olması önemli benim için.

A68 Low profile haberin olsun.

Hocam Vigor GK50 idi sanırsam onun Low profilini kullanmıştım ama her tuşa basarım diye bir türlü alışamamıştım. Aynı mı diğer Low profillerde.

Hocam TKL olması önemli benim için.

Hocam Vigor GK50 idi sanırsam onun Low profilini kullanmıştım ama her tuşa basarım diye bir türlü alışamıştım. Aynı mı diğer Low profillerde.
Bana da A68 bugün ulaştı 30 dakikada falan alıştım. Z11 de almıştım fakat A68 de kalmayı düşünüyorum. Hem sessiz hem hissiyatı mükemmel.

Bana da A68 bugün ulaştı 30 dakikada falan alıştım. Z11 de almıştım fakat A68 de kalmayı düşünüyorum. Hem sessiz hem hissiyatı mükemmel.
A68 bana çok hassas geldi elimi tuşların üstünde gezdirirken sürekli başka tuşları algılıyor. Bunda bir hassasiyet ayarı var mıdır?

A68 bana çok hassas geldi elimi tuşların üstünde gezdirirken sürekli başka tuşları algılıyor. Bunda bir hassasiyet ayarı var mıdır?
Bana da öyle geldi hala daha yazarken oluyor öyle şeyler fakat zamanla alışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…