E-YOOSO Z686 Type-C to type-cile kullanılır mı?

Vorthionz

Decapat
E-YOOSO Z686 siparişini verdim. Klayenin kendinde Type-C girişi var ve içinden de Type-C to USB kablosu çıkıyor. Ama benim bilgisayarımda yeterli USB portu olmadığından Type-C to Type-C kablo ile kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir gecikme, performans kaybı ya da RGB ışıklandırmada sorun yaşar mıyım? Nasıl bir kablo kullanmam lazım ürünün linki atarsanız sevinirim.

@belirsizz
@Corolla
@Hyperciaa

Son düzenleme:
Bunun altında 4 dolarlık var. Ben giremiyorum hata veriyor sen bakıver.

Nerede hocam.

Böyle bir şey miydi?

Bunun altında 4 dolarlık var. Ben giremiyorum hata veriyor sen bakıver.

Bunların neredeyse hepsi Type-C to USB. Neden istediğimden yok.

Son düzenleme:
Sogutucu var bir de.

Hocam soğutucuyu telefon şarj aletinin başlığına takın. Hem PC performansı hem fan perfomansı artar ve klavye için masraftan kırtulursun. Dediğimi yap istediğin klavyeyi alıp takarsın. Uğraşma USB çoğaltıcıyla falan.

E-YOOSO Z686 siparişini verdim. Klayenin kendinde Type-C girişi var ve içinden de Type-C to USB kablosu çıkıyor. Ama benim bilgisayarımda yeterli USB portu olmadığından Type-C to Type-C kablo ile kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir gecikme, performans kaybı ya da RGB ışıklandırmada sorun yaşar mıyım? Nasıl bir kablo kullanmam lazım ürünün linki atarsanız sevinirim.

@belirsizz
@Corolla
@Hyperciaa
Z11'de sorunsuz kullanabiliyorsunuz denedim az önce Type C to Type C girişi ile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı