E-YOOSO Z94 alınır mı?

Benim de elime şimdi geçti, bende de aparat filan çıkmadı sadece klavye ve kablosu var. Bu arada bendeki klavyede Backspace tuşunun sesi diğer tuşlardan biraz daha farklı ses çıkarıyor nedense yada bana öyle geliyor sizde de öyle mi acaba hocam?
T68se'ye kıyasla daha sessiz bi backspace tuşu gibi geldi bana. İçinden aparat çıksa güzel olurdu. Z11'in içinden bir sürü şey çıktı. Ben Z11'i satıp Z94 kullanmak istiyordum. Kutu içeriği tam satmak isterim satacağım ürünü de o yüzden biraz kötü oldu ama zaten keycap pullerım var. Switch aparatını da kendim ince bir şeyle hallederim artık.

Z11'in tuş hissiyatı çok daha iyiymiş bu arada.

Son düzenleme:
Bence alınır ilk mekanik klavyem ve aşırı beğendim malzeme kalitesi fena değil. RGB olmaması canımı sıktı biraz onun dışında çok iyi creamy switch ve pudding keycap ile ileride yükselteceğim.

Sizinkinde switch çıkarma aparatı ve yedek switch çıktı mı?
Çıkmadıysa AliExpress'ten anlaşmazlık oluşturun çünkü çıkması lazım. Büyük ihtimal kısmi iade vereceklerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çıkmadı
Z94'de kutu içeriğini belirtmedikleri için uyanıklık yapıp göndermiyorlarmış demek ki. Çoğu klavyenin yanında yolluyorlar normalde, şaşırtıcı.
Çıkmadıysa AliExpress'ten anlaşmazlık oluşturun çünkü çıkması lazım. Büyük ihtimal kısmi iade vereceklerdir.
Çıktığını belirtmemişler o yüzden iptal dediğim şey. Z11'de kutu içeriğini belirtmişlerdi.
Birkaç kutu açılımı videosu izledim z94ün ama hiçbirinde çıkmamış galiba bu modelde göndermiyorlar
Evet çok saçma bir şekilde göndermiyorlarmış. Bana her türlü fark etmiyor ev keycap ve switch çıkarma aparatı ile doldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı