E1200 sistem yükseltme

Anakartı değiştirise işlemciyi de değiştirmek zorunda kalır.

Maalesef degıstırmesı lazım işlemci kotu ekran kartı ıdare eder RAM al desem DDR2 ve anakart fazla RAM desteklemez mecbur anakart degıstırecek hocam sız neden boyle yaptınız ya azcık kendınız dusunun.
Bu durumda işlemciyi de çöpe atsın o zaman. Arkadaş öneri istemiş. Sistem toplayın dememiş.

Ayriyeten madem ben sıstem topladım sızde oneri yapın bana bakıcagınıza.

Anakart nedır oncelıkle bir de anakartı DDR4 yapıp 8x2 16 GB RAM yapmanızı önerirrim bayağı rahatlıyacaktır sıstem bir de.

Onun için gerçekten büyük bir bütçe ayrılması gerek. İşlemci + anakart + RAM için. Bütçesi düşük galiba arkadaşın.

Benim bilgisayarım acayip kötü. CS:GO, Zula ve sabotaj gibi oyunları kaldırması için neleri mi yükseltmem gerekir?

Bilgisayarımın parçaları;

Ekran kartı: AMD Radeon HD 8350 1GB.
RAM: Kingston DDR2 2 GB RAM.
İşlemci: Intel(r) Celeron(r) CPU E1200 1.6GHz.
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 64 Bit.
Anakart: HP Compaq DX2390 microtower.

RAM yükseltilebilir. En azından 8 GB'a. İşlemci X5450 - E5450 yapılabilir. Gerçekten farkedecektir. Ekran kartı da satılıp OEM RX 460 alınabilir. Dediğiniz oyunları rahatça oynarsınız.

Anakart: HP Compaq DX2390 microtower.

O anakart değil. Hazır PC modeli. Sizin anakartınız 775 pin bu arada.

Onun için gerçekten büyük bir bütçe ayrılması gerek. İşlemci + anakart + RAM için. Bütçesi düşük galiba arkadaşın.

RAM yükseltilebilir. En azından 8 GB'a. İşlemci X5450 - E5450 yapılabilir. Gerçekten farkedecektir. Ekran kartı da satılıp OEM RX 460 alınabilir. Dediğiniz oyunları rahatça oynarsınız.

O anakart değil. Hazır PC modeli. Sizin anakartınız 775 pin bu arada.
Çok teşekkür ederim.
yalnız o pahalıda daha uygunu olabilirmi?

Son düzenleme:
Yakın ayarda bi masaüstü geliştirmesi yaptım yakın zamanda. İşlemci e8600 kullandım ramı 4gb yaptım, hdd takviyesi yaptım. Şu an kart bakıyorum büyük ihtimal r7 240, gtx 750 gibi bir şey alacağım. Örnek teşkil etmesi açısından yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı