Steam E20 hatası

YunusAkb

Centipat
Daha fazla  
Selam, bilgisayara format attıktan sonra Steam indirdim ve internet hatası vermeye başladı. İnternet var Google'ya giriyor geziyorum hiçbir sıkıntı yok formattan önce de güzeldi fakat format attıktan sonra Steam'i indirdim kurdum açtım interneti görmüyor. Kullanıcı adı şifre yazıyorum ve Steam'e bağlanılamıyor falan yazıyor fotoğraf burada: steam error code e20 - Google Search
Ve hata kodu E20 diye bir şey veriyor acaba Steam bakımda mı?

Steam sunucularında bir sorun yok.
-Modeminizi yeniden başlatır mısınız?
-Antivirüs programınızı kapatın.
O da olmazsa Steam destek.

@Yaver46 Öyle yapmak Steam mağaza ülkesinide değiştirebiliyor. Şimdi onlada uğraşmasın.

Steam sunucularında bir sorun yok.
-Modeminizi yeniden başlatır mısınız?
-Antivirüs programınızı kapatın.
O da olmazsa Steam destek.

@Yaver46 Öyle yapmak Steam mağaza ülkesini de değiştirebiliyor. Şimdi onlada uğraşmasın.

Selam @DES.
PC'mde Antivirüs yok ve Modemi defalarca açtım kapadım.
PC ile alakalı olabilir mi? Tekrar format atsam geçer mi?
Veya bir servis kapalı olabilir, onu mu açmam gerekiyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC m de Antivirüs yok.
Modemi defalarca açtım kapadım.
PC ile alakalı olabilir mi tekrar format atsam geçer mi
Veya bir servis kapalı olabilir onu mu açmam gerekiyor acaba?
Steam’i yönetici olarakta çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Olacağını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.
Steam’i yeniden kurabilirsiniz.
Ağ sorun gidericide yapın.
Bunların hiçbiri olmazsa ve herhangi bir şey kaybetmeyecekseniz format atmak iyi olur.

Başlat > Çalıştır > dedikten sonra çıkan pencereye %localappdata%\steam\htmlcache yazın ve onaylayın. Açılan klasörün içindeki tüm dosyaları başka bir yere yedekleyin. Yedekledikten sonra direkt htmlcache klasörünü silin ve tekrar Steam'e girmeye çalışın.

Başlat çalıştır dedikten sonra çıkan pencereye %localappdata%\steam\htmlcache yazın ve onaylayın. Açılan klasörün içindeki tüm dosyaları başka bir yere yedekleyin. Yedekledikten sonra direkt htmlcache klasörünü silin ve tekrar Steam'e girmeye çalışın.

Deneyeceğim. Şu an saat 22.33, cevabı sabah paylaşırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat > Çalıştır > dedikten sonra çıkan pencereye %localappdata%\steam\htmlcache yazın ve onaylayın. Açılan klasörün içindeki tüm dosyaları başka bir yere yedekleyin. Yedekledikten sonra direkt htmlcache klasörünü silin ve tekrar Steam'e girmeye çalışın.
İşe yaradı. Biraz eski bir konu ama belirtmek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı