E2180 İşlemciye GTX 750Ti Ekran Kartı takmak

Bayram89

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze hayırlı ramazanlar. Elimde E2180 işlemci bulunmakta. Ekran kartı olarak da hd 5000 series var. İnanın minecraft'ı bile zor oynatıyor. GtTX 750Ti alsam ve taksam bilgisayar açılır mı ? Açılırsa Rust kaldırır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çok yüksek bir darboğaz olucaktır. Ben 5 yıl önce E2140 kullanıyordum 9500GT ile onda bile darboğaz oluyordu.

Sistemi komple degistirmeyecekseniz o islemci GTX 750Tİ ile feci halde darbogaz yasatir. İlerde islemcinizi de upgrade edecekseniz bir sureligine belki kullanabilirsiniz. Ama upgrade niyetiniz yoksa o kadar para verip GTX 750 Tİ almak yerine yari fiyatina R7 240 alin ayni performansi alirsiniz.

Bende lanet olası 4800+ var ve R7 250X'e felaket şekilde darboğaz halinde, ekran kartının tam verimini alamıyorum işkence gibi. Bana kalırsa işlemcinizi güzel bir işlemciyle değiştirip öyle almanız, aksi takdirde durum vahim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı