E2180 Sisteme Ekran kartı önerisi

lockijas

Hectopat
Daha fazla  
işlemci:intel pentium dual e2180 2.00ghz
anakart:asus p5sd2-vm pci-e x16 destekli
psu:300w

Arkadaşlar sistem biraz eski ama benim aklımda. Amd r7 250x vapor var almalı mıyım? Bir sıkıntı çıkar mı? (İşlemciden dolayı hafif bir darboğaz olacağını biliyorum ama razıyım.) Anakart ve psu bir sıkıntı yaratır mı?

işlemci:intel pentium dual e2180 2.00ghz
anakart:asus p5sd2-vm pci-e x16 destekli
psu:300w

Arkadaşlar sistem biraz eski ama benim aklımda. Amd r7 250x vapor var almalı mıyım? Bir sıkıntı çıkar mı? (İşlemciden dolayı hafif bir darboğaz olacağını biliyorum ama razıyım.) Anakart ve psu bir sıkıntı yaratır mı?
R7 250x darboğaz yapar. Hafif değil baya bi yapar. Maalesef işlemciniz çok eski. Bence sen ekran kartından önce ikinci el bir Core 2 Quad al. Ondan sonra GTX 750Ti bile alırsın parayı biriktirince.

Bence r7 240 ile kullanmalısın en fazla. Darboğaz oyundan oyuna değişir. Kendimden bahsediyim. Benim önceki işlemcim dual core e2180 idi. Hd 4650 kullanmama rağmen lol oynarken bile darboğaza giriyodu. sonra anakartımın en yüksek desteklediği şuanda kullandığım core2duo E6700 işlemcimi aldım çoğu oyunlarsa darboğaz kalktı. Eğer quad core bir işlemci alırsan ve yanına r7 240 yada 250 almanı öneririm. Psu'nun watt değerini öğren ve bu ekran kartların harcadığı watt ı öğren ve değerlendir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı