E2200 işlemci yükseltme

Ben dikey 2 bakır borulu soğutucu kullandım %90larda dolaşan bir işlemci kullanımında 76 derecelerde sabit kaldı ama size 3 bakır borulu öneririm.

E tamam da işlemci ne kadar güçlü olursa ekran kartı ondan düşük olursa işlemci daha rahat ve kullanım yüzdesi daha düşük olacaktır anlatabildim mi?

Hocam biliyorum ama yeni sistem de topladığım için çok harcama yapamayacağım. O yüzden ek soğutma vb. alamam.

Anladım. Yeni sisteme neden geçiyorsun peki bir de özellikleri nelerdir?

Hocam ciddi anlamda kastığı için yeni sisteme geçiyorum. Fakat her şeyi tamamlayamadım henüz. Bunla idare etmek için işlemciyi değiştirecektim. Yeni alacağım sistemin özellikleri ise imzamda yazıyor. (Geçen kaldırmıştım, geri eklemeyi unutmuştum. Şimdi geri ekledim imzaya.)

Hocam ciddi anlamda kastığı için yeni sisteme geçiyorum. Fakat her şeyi tamamlayamadım henüz. Bunla idare etmek için işlemciyi değiştirecektim. Yeni alacağım sistemin özellikleri ise imzamda yazıyor. (Geçen kaldırmıştım, geri eklemeyi unutmuştum. Şimdi geri ekledim imzaya.)
Hahah ekran kartına bayıldım dostum.

@gamermehmet Hocam 3000 TL'ye 5700XT alacaktım, ancak o zaman bütçem yoktu alamadım. Şimdi 4000'e dayandı. Şimdi ise RTX 3000 ve RDNA 2 ekran kartlarını bekliyorum. 3000'e güzel bir ekran kartı gelirse onu alabilirim. Ama ucuza geleceğini sanmıyorum :(

@gamermehmet Hocam 3000 TL'ye 5700XT alacaktım, ancak o zaman bütçem yoktu alamadım. Şimdi 4000'e dayandı. Şimdi ise RTX 3000 ve RDNA 2 ekran kartlarını bekliyorum. 3000'e güzel bir ekran kartı gelirse onu alabilirim. Ama ucuza geleceğini sanmıyorum :(
3060 mı düşünüyorsun.
Diğerlerinin 3000 TL den düşük olması imkansız maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı