E2200 sistem için R7 250 vs GT 730

Nixgarma

Kilopat
Daha fazla  
  • İşlemci : Intel Pentium E2200 2.2GHz
  • RAM: 2x2 Kingston 1600MHz
  • Anakart: Asus P5KPL-Am
Ekran Kartı: Asus Radeon R7 250 ile mi yoksa Asus GT 730 ile mi bu sistem ile daha iyi verim alabilirim?

Şu an RAM yok ama anakartım en fazla 4GB destekliyormuş sanırım.
Ekran kartlarından hangisi daha iyi veya işlemci darboğaz yapar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 250 çok daha iyi bir ekran kartıdır. Yalnız, bu işlemcinin R7 250 veya 730 ile darboğaz olabileceğini düşünüyorum. Yüksek frekansa sahip Core2 Duo işlemci takarsanız bu sorun ortadan kalkar. Veya direk 4 çekirdekli işlemciler olan Core2 Quad da seçebilirsiniz. Tabii bu kartları güç kaynağınız yetiyorsa takmalısınız. Ayriyetten 1080p monitöre sahip olmanız tavsiye edilir.

Ve evet, anakartınız 4 GB RAM destekliyor.

Merhaba, ben değiştirdim fikrimi ve İntel Core 2 Duo E8400 3.00Ghz(Overclock ile 4.00Ghz) almayı düşündüm. Darboğaz Yapmaz dimi ? Çünkü Çok Muhteşem Gta V' i çok iyi kaldırıyor

bütçen ne kadar ?
Malum öğrenciyim çok az bi butcem var. Yane sapphire r7 240 alıcam RAM alıcam 4gb(2x2) kingston 800Mhz olarak Yane çok tutuyor benim icin sadece beni bi 8 ay tutabildiği kadar tutsun o kadar düşük ve güzel bence. Birde yanlış yazdım r7 240 olucak r7 250 değil. Değistiriyorum

Malum öğrenciyim çok az bi butcem var. Yane sapphire r7 240 alıcam RAM alıcam 4gb(2x2) kingston 800Mhz olarak Yane çok tutuyor benim icin sadece beni bi 8 ay tutabildiği kadar tutsun o kadar düşük ve güzel bence. Birde yanlış yazdım r7 240 olucak r7 250 değil. Değistiriyorum
Alabilirsiniz bayağı yüksek performans artışı sağlar amma ve lakin bence öğrenci iseniz 1-2 yıl paranızı biriktirip ileriye dönük bir sistem toplayabilirsiniz. Onun dışında Sapphire R7 240 alabilirsiniz. İyi günler ;)

ekran kartını r7 240 al ram al kalan parayla falan işlemci al

Ya onu ortalama demiştim. Ama benim fikir değişti ya bana 150 TL lık bi ekran kartı onerirmisiniz. Buldum da çünkü şuanlık düşürdüm. Bulduklarında r5 230
Ve GT 710 bunlardan birini alıcagım 80Tl RAM bu kadar herkes r5 dedi.Zaten ben RAM alıcam işlemci olarak e8400 alıcam.Kaldırıyorda zaten gene yardımlarınız için sağolun.
darboğaz yapmaz dimi e8400 ile r5 230 r7 240 yapmiyorsa bunda da yapmaz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı