E2200 Sistemi Ekran Kartı tavsiyesi

SchutzTR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar asagida belirttigim sistemde league of legends oyununda 10 ila max 35 fps arasi oynaniyor .
Sizden ricam belirttigim sisteme uygun ekran karti tavsiyesi vermeniz illa ki sistem çöp yada yeni kasa topla diyen arkadaslar olucaktir ki zaten yeni bir kasa toplamayi dusunuyorum ancak 3 4 ay sonra elime para gecicek yani suan elimde yeterli butce yok beklentim cok yuksek degil. Sadece league of legends oynarken min 50 60 fps araliginda performans elde edebilecegim bir ekran karti tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Birde sistem düzeyinde bir ekran kartı olursa daha ıyı olabılır dıye dusunuyorum darboğaz yapmaması için.

Sistem:
win 7 32bit home basic
islemci:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
anakart:asrock G31M-GS
RAM:Micron 16HTF25664AY-667E1 4GB DDR2
ekran karti:Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256mb
PSU:switching power suply peak300w rated 250w

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik R7 240 alabilirsiniz. Sisteminizle uyumlu olacaktır ve rahat bir şekilde LOL oynayabilirsiniz. Fakat ileride sistem alacağınız için biraz daha yüksek kartlar alırsanız ilerde tekrar ekran kartı almak zorunda kalmazsınız. Başta belirttiğim ekran kartı giriş seviyesi bir ekran kartıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı