E2220 OC Değerleri

Dexmorgan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dual core E2200 işlemcimi overclock yapmayı düşünüyorum. BIOS ayarlarından. Ama değer aralığını kaç yapmam gerektiği hakkında bi fikrim yok. Değer aralığı 200 ile 600MHz aralığıdır. Sizin öneriniz kaç yapmam yönündedir?
RAM: DDR2 4GB
Anakart: Foxconn G31MV/MV-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz işlemciyi siz bu cevabı yazmadan birkaç gün önce sizin gönderdiğiniz satıcıdan sipariş ettim. E2200 overclock etme isteğimin nedeninde bu.
İntel ve eski işlemciler konusunda bilgim yok fakat işlemciniz gelene kadar elinizdekini yavaş yavaş zorlasanız daha iyi.

Bence o işlemciye hız aşırtma yapmak gereksiz değil. Zaten işlemciyi değiştireceksin. En azından hız aşırtma yeteneğini geliştirirsin.
Evet ben de böyle düşünmüştüm ama kaç MHz yükseltmem gerektiği hakkında bi bilgim yok. Önerebileceğiniz bi değer varsa uygulamak isterim.
Düzenleme: ek bilgi olarak kasanın içinde PSU nun üstündeki fan haricinde bir fan daha var. Ne kadar etkili olur bilmiyorum. Başka fana gerek var mı bi fikrim yok ama kış sonuçta havalar fazla sıcak değil. bilgilerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı