Discord E2EE hatası veriyor

• Konuyu başlatan Lethexw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 152

Lethexw

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar DC kapandığından beri DPI ile telefondan (Android) ve PC'den rahatlikla kullaniyordum. 2 Mart 2026 icin böyle bir mesaj geldi telefonumdan artik Discord'a girsem bile seslere katilamiyorum. Kimlik doğrulaması diyor sonra bağlantıyı kesiyor. Uygulama yasak olduğu icin güncelleme zaten yapamıyorum APK olarak son sürümünü indirdim yine de bir şey değişmedi. Telefonum da güncel Google uygulamalarım da güncel DC'nin kendi söylediği, önerdiği sürümleri de karşılıyorum yine de giremiyorum. nasıl çözebilirim bilen birisi vardir umarim.

Screenshot_20260303_203621_Discord.jpg

Hocam Play Store uygulamasını açın, profilinize dokunun, Ayarlar sonra Genel ardından Hesap ve Cihaz Tercihleri son olarak Ülke ve Profiller seçeneğine girin. Oradan değiştirmeyi deneyin.
Hocam zaten attigim ss orasi. Attigim ss in hemen ustunde ulke ve profiller yaziyor ama hicbir seye tiklanmiyor değiştirmek için sadece tikli şeyler varsa onlari kaldırabiliyorum yoksa dediklerinizi biliyorum ama olmuyor

Hocam zaten attigim ss orasi. Attigim ss in hemen ustunde ulke ve profiller yaziyor ama hicbir seye tiklanmiyor değiştirmek için sadece tikli şeyler varsa onlari kaldırabiliyorum yoksa dediklerinizi biliyorum ama olmuyor
Anladım hocam, bölgeyi Discord uygulamasının erişime engellenmediği bir yer yapıp güncellemeleri temizinden yapmak en sağlıklı yol tabii. Başka alternatifleri var mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı