E3 1225 İçin GTX 1050 Ti vs RX 480

Şiringüneş

Decapat
Intel Xeon E3-1225 V5 bir işlemci kullanıyorum. MSI Workstation C236A bir anakart ile XMP desteği ile DDR4 2400 MHz'de 16 GB 2*8 olarak 2 adet RAM kıllanıyorum ve M2 SSD de var. Depolama için normal bir SSD kullanıyorum aklımda 2 adet ekran kartı var biri MSI GTX 1050 Ti gaming ve Saaphire Nitro + RX480 8 GB.

Sizce ne yapmalıyım hangi ekran kartını seçmeliyim? Darboğaz ile karşılaşır mıyım sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim. Bu arada böyle bir sisteme min PSU ne kullanmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim.

RX 480 daha güçlü bir modeldir. İşlemciniz darboğaz yapmaz tabi uygun çözünürlükte(1920x1080) kullandığınız sürece. RX 480'i sıfır olarak mı alıyorsunuz? RX 580 almanız daha iyi olur. RX 480'i sıfır olarak bulmak çok zor. 600 W 80+ Bronze sertifikalı bilindik markalı bir PSU yeterli olacaktır.

RX 480, GTX 1050 Ti dan çok daha güçlü bir GPU, tabiki tavsiyem RX 480 olur. İkinci el ise büyük ihtimal mining yapılmış bir karttır kesin yapılmıştır demiyorum ama iyice araştırıp alın.

RX 480 daha güçlü bir modeldir. İşlemciniz darboğaz yapmaz tabi uygun çözünürlükte(1920x1080) kullandığınız sürece. RX 480'i sıfır olarak mı alıyorsunuz? RX 580 almanız daha iyi olur. RX 480'i sıfır olarak bulmak çok zor. 600 W 80+ Bronze sertifikalı bilindik markalı bir PSU yeterli olacaktır.
İkinci el bir kart yalnız 1 seneden fazla garantisi var arkadaşım 600 w rampage 80plus bir psu verdi bu arada 29” 2 k bir monitör kullanıyorum ve 1080p olarak
RX 480, GTX 1050 Ti dan çok daha güçlü bir GPU, tabiki tavsiyem RX 480 olur. İkinci el ise büyük ihtimal mining yapılmış bir karttır kesin yapılmıştır demiyorum ama iyice araştırıp alın.
Minini yapılmadığına emin olduğumuz taktirde bir sıkıntı çıkarmı ve dar boğaza sebep olurmu?

İkinci el bir kart yalnız 1 seneden fazla garantisi var arkadaşım 600 w rampage 80plus bir psu verdi bu arada 29” 2 k bir monitör kullanıyorum ve 1080p olarak

Minini yapılmadığına emin olduğumuz taktirde bir sıkıntı çıkarmı ve dar boğaza sebep olurmu?
Mining kartın ömrünü ciddi şekilde düşürür. Buda performansının fark edilecek seviyede zayıflamasına sebebiyet verir. Kartı elden alacaksınız karta benchmark testi yapılmasını tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı