E3 2019

Uskudarli34

Hectopat
Yer
Ankara
Fikirleriniz neler şu anlık? Benim için pekte iyi geçtiği söylenemez. Sony’nin olmadığı E3’te Microsoft bu fırsatı artık iyi değerlendirir diye düşünüyordum ama pekte öyle olmadı. Bethesta sunumu zaten boş bir sunumdu. Yani Hype diyebileceğimiz şeyi yaratan iki, üç yer oldu bende. Cyberpunk’ın çıkış tarihi ve fragmanı, yeni nesil Konsolun hakkında bilgiler ve 12 saat adlı oyun. (13’te olabilir) eğer E3’ü kurtarabilirse Ubisoft kurtarır gibi. Watch Dogs 3 ile alakalı bir şey bekliyoruz zaten. Yeni bir AC oyununu şimdi duyururlar mi orası biraz şüphe uyandırıcı ve genellikle istenilen artık yeni bir Splinter Cell. Ve unutmadan yeni Ghost Recon oyunundan oynanış görebiliriz gibi. Sizin için nasıldı? Ve diğer firmalardan beklentiniz var mi? Birkaç tane daha sunum kaldı ama onlarda Asya firmaları genellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi sadece yüksek bütçeli AAA oyunlara baktığından dolayı bu konferanslar doyurucu geçmiyor olabilir. Ama bana göre gayet iyiydi. Bethesda kendi ortalamasında kaldı, Xbox ise yine harikaydı. Zaten yeni bir çağın sonuna geliyoruz. Yeni konsollar çıkacak. Büyük oyun beklemek çok yanlış. Tüm efsane oyun serileri büyük ihtimal 2020'ye aksadı. Xbox sunumunda 60 oyun gördük. Ve bence gayet iyi oyunlar vardı. Xbox'u tebrik etmek lazım, oradan oraya koşturup geliştiricilere oyunlarını tanıtma fırsatı veriyorlar.

Bende heyecan yaratan oyunlar şunlar oldu: Cyberpunk 2077, Borderlands 3, Tales of Arise, Age of Empires II: Definitive Edition, Blair Witch, Halo Infinite, Gears 5, The Outer Worlds, Elden Ring(En heyecanlandıran oyundu), Ori and the Will of the Wisps, Bleeding Edge, Minecraft Dungeons, Spiritfarer.

Diyeceksiniz ki "Eee kardeş sen de her şeye heyecanlanmışsın." Ben oyun düşkünüyüm. Büyük bütçe, küçük bütçe, Bağımsız oyun fark etmez. Oynanış beni tatmin edecekse ben heyecanlanıyorum.

Beni bir Cyberpunk 2077 heyecanlandırdı. Oyun hakkında izlediğim tek fragman olmasına rağmen anında beklentiye girdim. Hele bir John Wick hayranı olarak.
Microsoft konusunda katılıyorum. Neslin sonlarındayiz, ona rağmen hala Sony durmadan AAA özel oyunlara boğuyor PS4 sahiplerini. Microsoft'u yine sonraki E3'te heyecanlandırıcı bir şey sunmasını bekleyeceğim.
Bu E3'ten başka bir beklentim yok. Şöyle R*, Sony, Capcom gibi bir firma katilsaydi olabilirdi. Yanlış bilmiyorsam Nintendo da var. Bir ondan umudum var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı