E3200 sistemde Wİndows 7'de açılan Minecraft Windows 10'da açılmıyor

Derman55

Kilopat
Daha fazla  
RAM
4,00 GB
Ekran kartı
intel Q45/43 Expess Chipset
Anakart
LENOVO 7359WAR
İşlemci
Intel(R) Celeron(R) CPU E3200 @ 2.40GHz
Windows 7'de sorunsuz Minecraft açarken Windows 10 yükledim açamıyorum. Hata veriyor. Sürücüler güncel, Java güncel.
Marka model Lenovo 7359WAR -- ekran kartı Intel Q45/43 expess chipset --işlemci Intel(R) Celeron(R) CPU E3200 @ 2.40GHz -- RAM: 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartından dolayı açılmıyor nedeni ise ekran kartının Windows 10 desteği yok sürücüde kuramazsın. Eski Intel ekran kartlarının Windows 8.1 ve 10 için sürücü kurulumunun çözümü var hadi onu yaptın diyelim ama OpenGL hatası verecek Minecraft yine açılmayacak. O yüzden ya Windows 7'de kalman gerekli ya da imkanın var ise en düşük ihtimal AMD HD 5000 serisinden ekran kartı almanı öneririm.

Windows 7'ye döndürmeyi düşünüyorum geri bugün formatı değiştireceğim denemediğim kalmadı ama dediğiniz gibi hatalar alıyorum Windows 7 kullanmaya devam.

Sürücü sürümü değişmiş olabilir, bu grafik çipsetlerinin sürücüsü güncellenince OpenGL sürümü düşebiliyor. Sürücü sürümü nedir?

OpenGL araştırması yaptığımda 2.0 sürümü olması gerektiğini öğrendim daha önce denemelerimde de aynı sorunu yaşamıştım Windows 10 benim cihaz için iyi değil onun için geri 7'ye döneceğim.

Bir şey değil hocam. Düzeldi mi peki?

Maalesef sorun gene aynı birazdan 7 için formata başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…