Windows 10'da Minecraft açılmıyor

kytrialol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram
RAM
2
İşlemci
Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU 2.20 GHz
Herkese selam, Bugün bilgisayarımı windows 7'den windows 10'a yükselttim. Fakat minecraft açmadı daha sonra bütün sürücüleri güncelledim optifine yükledim yine olmadı. Oysa ki windows 10 için sistem yetiyordu.

Windows 10 sistem gereksinimleri;
  • En son işletim sistemi: En son sürümü, yani Windows 7 SP1 veya Windows 8.1 Update'i çalıştırdığınızdan emin olun. ...
  • İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da SoC.
  • RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB.

Benim sistemim ise;

İşlemci: Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU 2.20 GHz
Bellek: 2,00 GB
Sistem Türü: 64 bit

Yardım ederseniz sevinirim :)

windows 7 format attığımda minecraft açılmıyordu crash veriyordu sonra optifine kurup sürücüleri güncelledim ve açtı, aynısını windows 10da denedim fakat açmadı
Hatada ne yazıyordu? Ekran görüntüsü atar mısınız? Büyük ihtimal sisteminizden dolayı açılmıyor ama tam bir şey söylemek için hatayı görmek lazım.

Herkese selam, bugün bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a yükselttim. Fakat Minecraft açmadı daha sonra bütün sürücüleri güncelledim OptiFine yükledim yine olmadı. Oysaki Windows 10 için sistem yetiyordu.

Windows 10 sistem gereksinimleri;
  • En son işletim sistemi: En son sürümü, yani Windows 7 SP1 veya Windows 8.1 Update'i çalıştırdığınızdan emin olun...
  • İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da SoC.
  • RAM: 32 Bit için 1 Gigabyte (GB) veya 64-bit için 2 GB.

Benim sistemim ise;

İşlemci: Intel(R) Core(tm) 2 Duo CPU 2.20 GHz
Bellek: 2, 00 GB
Sistem türü: 64 Bit

2 GB RAM ile Windows 10 açmanız mucize. Zaten kendisi 2.5GB RAM yiyor. Raminizi 4 GB'ta ya da 6 GB'ta yükseltin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı