EminAZE
Hectopat
Daha fazla
Lütfen TDK kurallarına dikkat edelim ayrıca Windows 7 eski de olsa halen kullanılabilir sadece uygulama desteği yok o kadar. Bir de normal destek. Çok ciddi işler yapmıyorsan kullanırsın. Ama tabii ki de Windows 10 daha iyi.
Baştan söyleyeyim Azerbaycan'lı olduğum için Türkçem biraz kötü ve yazım kurallarını tam olarak bilmiyorum ki, azerbaycanca bile buna ihtiyaç duymadım şimdiye kadar (ki zaten bu yüzden ceza da aldım moderatör abilerimden. Sağ olsunlar elleri kolları ağrımasın).
Bir de ben Windows 7 kullanılamaz dedim. Microsoft Windows 7'ni tanımıyor yani desteği yok dedim durduk yere niye buna takıldın ki

Şu an Windows 10 2019 LTSC abim 2030'a kadar Prime kalacak gibi gözüküyor ki Windows 10'daki birçok sürümde ya desteğini yitirdi ya da 1 2 yıla yitirecek. Tek tavsiyem LTSC sürümleri: LTSC 2016 (2026 ya kadar detek), LTSC 2019 (2029'a kadar destek), 2021 (2031'e kadar destek). Ben 2019 kullanıyorum ve herkesede bu sürümü öneririm 2021'e göre daha az gereksiz şeylerle geliyor. Bide home ve pro sürümünü kullanıyorsanız garantisi bitmesi dışında Ltsc sürümleri arasında pek fark yok (performans açısından).
Son düzenleme: