E4400 ve R7 250 Sistemi Upgrade

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Herkese merhaba. Kışın bu yaz için sistem toplamak için para biriktiriyordum. Sonra param yeterli miktarda birikmediği için sistemimin yarısını değiştirip daha iyi parçalar almaya karar verdim. Daha fazla para biriktirmeyi beklemek istemiyorum çünkü şu anki bilgisayarım çok eskidi ve artık ömrü bitmek üzere. Elimdeki para ile şu şekilde bir sistem dizdim. Sizce iyi midir? İleride param biriktikçe diğer parçaları da değiştireceğim...

Adsız.jpg

Şu anki sistemim:
  • İntel Core 2 duo 2.4Ghz e4400
  • MSI G31TM-P21
  • HI-LEVEL 2GB DDR2 800MHZ Single Channel
  • AMD R7 250 DDR3 2GB
  • İNTEL 300w PSU (12v kanalından 220W veriyor)
  • WD 500GB SATA 2.0
  • PRO 2000 Micro ATX KASA

i3 4160 + H81M ikilisi daha iyi olacaktır. 8 GB RAM ve yanında da Versa II. Bu dediklerimi alabilirsen bence iyi olur. Şu an ki çoğu oyunu oynarsın rahatlıkla. Biraz rahatladığında da iyi bir ekran kartı alır, yeni sistem dizmiş olursun. Hayırlı olsun şimdiden.

i3 4160 + H81M ikilisi daha iyi olacaktır. 8 GB RAM ve yanında da Versa II. Bu dediklerimi alabilirsen bence iyi olur. Şu an ki çoğu oyunu oynarsın rahatlıkla. Biraz rahatladığında da iyi bir ekran kartı alır, yeni sistem dizmiş olursun. Hayırlı olsun şimdiden.
Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz sistem bütçemi aşıyor maalesef. Bu sistemden sonra paramı biriktirdiğim de şu şekilde bir ekleme düşünmüştüm. İ5 4460, boş bir kasa, iyi bir ekran kartı ve SSD. Bu şekilde yapsam nasıl olur?

Eğer amacınız G3258'i 1 yıl (Maximum) kullanmak ise dediğiniz mantıklı. Sizin dediğiniz de olabilir. Güç kaynağı olarak Zalman markasının 500W'lık modelini öneririm. Xigmatek'in PSU'ları için çok iyi şeyler demiyorlar nedense. Teneke olduklarını söylüyorlar. (Kullanmadım, fakat okuduğum çoğu yorum bunu özellikle belirtiyor.)

500W'lık Zalman'ın PSU'su 444W veriyor 12V kanalından. Daha gerek var mı 80+'a. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı