E4500 İçin Ekran Kartı Önerisi

Quarced

Kilopat
Yer
Trabzon, Yomra
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni ekran kartı almak istiyorum.
Güç kaynağımın kaç Watt olduğunu bilmiyorum, kırmızı ile çizdiğim yerler güç kaynağım mı acaba?

a1.jpg

Sistemim ise bu:

a2.png

a3.png

a4.png

Ve istediğim ekran kartı örnekleri:
İstediğim performans LoL adlı oyunda normal ayarlarda 45-60 FPS almak. Önerileriniz varsa söyleyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski bilgisayarımda E5400 işlemcisi vardı ekran kartı olarak da MSI R7 240'ı kullanıyordum. LOL de orta ayarlarda 50-60 FPS alıyordum ve dar boğaz yapıyordu. İnternet den E5400 ve E4500 karşılaştırdığımda senin işlemcinin %40 daha az performanslı olduğunu söylüyorlar bu yüzden senin dar boğazın daha fazla olacaktır ve istediğin FPS değerlerini alamayabilirsin. Burda karşılastırması var UserBenchmark: Intel Core2 Duo E4500 vs Pentium E5400

Birde eklemek isterim MSI R7 240 la dar boğazsız bir bilgisayarda LOL de rahat 150-200 FPS alınabiliyor.

RAM'iniz kaç GB? Bütçeniz ne kadar?
Ayrıca güç kaynağınız 2 ayrı 12V kanalından 288W güç veriyor. Bir kanaldan 120W, diğer kanaldan 168W.
Bir arkadaşımda Sony Vaio notebook var, i3 3. nesil. Orta ayarlarda 90 FPS alıyor tüm maçlarda.
Sürücü güncellemesi yaparak deneme şansınız var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı