Onur markette çalışılır mı?

Caglanur3

Centipat
Maaş 24 bin, sabah 8 akşam 5, öğlen 1:30 akşam 10 reyoncu olarak çalışılır mı yoksa kasiyerlik daha mı mantıklı? Reyoncu olarak başlayacağım.

Önermiyorum az personel çok fazla iş yükü ile çalışanları gördüm avcılar onur market şubesi için konuşuyorum reyoncu diye bir şey yok hem depocu hem reyoncu hem kasiyer oluyorsun ilk işe alırken reyoncu diye alıyorlardır. Sonrasında canını çıkarana kadar çalıştırıyorlar çoğu market ve mağaza için de durum aynı. 3 kişilik çalışıyorsun yani.

24 bin ile çalışılmaz. Migros tercih edilebilir.

Yav ben 2 garson çalıştırıyorum. 8'den 12'ye kadar sürüyor iş. Sadece garsonluk ve tezgahı açarken sandalye falan taşımaya yardımcı oluyorlar. 500 veriyorum bu sene fiyatı bu, bu ücret bile düşük yani.

24 bin ile çalışılmaz. Migros tercih edilebilir.

Yav ben 2 garson çalıştırıyorum. 8'den 12'ye kadar sürüyor iş. Sadece garsonluk ve tezgahı açarken sandalye falan taşımaya yardımcı oluyorlar. 500 veriyorum bu sene fiyatı bu, bu ücret bile düşük yani.
24 bin ile çalışılır ama bu kadar yoğun ve yorucu bir işte çalışılmaz. Yani çalışmanın karşılığı bu para değil market çalışanları için söylüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı