E4500 sistem CS:GO kaldırır mı?

Benim eski sistemde denemiştim E4300 HD3450 4 GB RAM CS:GO'yu arayüzde bile aşırı kasıyordu maça girmeye çalıştım 30 dk maçı bekledim açılmadı kanser oldum sildim direk :D
 
Oyunun minimum sistem gereksinimleri 30 FPS'i zor veriyor. Oyun 2012 senesinde çıktı ve o sistem gereksinimleri belirlendi. Oyuna gelen bir sürü güncellemeden sonra performans düştü. Ama sistem gereksinimlerini güncellemediler. O sistem ile oynanmaz hocam. Yine de denemek isterseniz indirmesi, oynaması bedava.
 
Nasıl karşılıyor tam olarak? Sadece Google'da aradığınızda bile işlemciniz düşük kalıyor. Yanlış bilgi verip kimseyi yanıltmayalım lütfen, emin olduktan sonra yorum yapalım.

En azından işlemci fena değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisi dahilinde olmayıp her konuya yorum yapan tipik kişidir. Bizzat "deneyimleyebiliyorum" diyorum. İnat ediyor, illede olmaz.
Gerçekten komedyensiniz sanırım. Sizi ciddiye alamıyorum üzgünüm.
Farkındayım hocam sabırlı olursanız görürsünüz yazdıklarımı. Ben sizin tarafınızdayım. Bana niye böyle davranıyorsunuz.
Nasıl "karşılıyor" diyebiliyorsunuz o zaman? İşlemci modeli gerekenden düşük. Bu kadar basit. Bu karşılamak mı oluyor onu anlayamadım tam. Size bir tavrım yok.
 
Ama normalde bunun açmaması gerekiyor. Çünkü onboard G41 256MB paylaşımlı belleği var. Direct X 9 vardı galiba. İşlemciye ne kadar OC yaparsam yapayım ana menüden öteye geçemedim.

Oyunu açar ama açtığına pişman olursun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı