E4500 ve R7 250 Performans Veremedi

Ninova

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskisehir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün elime R7 250'im sonunda ulaştı. Ancak tahmin ettiğim performansı alamadım bir türlü eski kartım olan HD3650 'den sadece 10 - 20 FPS fark var. Açıkçası çok daha fazlasını bekliyordum. Far Cry 3 te Low ayarlarda 1440x900'de 27 FPS alıyorum. Acaba bir sıkıntı var mı ?

7u7.png

7u7.png

PCI-E x8 hızında çalışıyor ? Birde bu bant genişliği normal mi ? Hata varsa iade etmeyi planlıyorum çünkü.

Tabi kide hayır. Ama millet BF4 oynarken gerçekten bir sıkıntı var gibi hissediyorum.

Neden dua edeyim efendim ? Benim gibi bütçesı yüksek olmayan bütün insanlar bu tür kartlar satın almakta ve takdir edersiniz ki ekran kartı giriş seviyesi Youtubeda veya başka yerlerde videolar izliyorum. Adamların kullandıklari sistemlerde öyle uç sistemler değil ki 2.80 Ghz de overclocklu ne yapabilirim ki ? Benim takıldığım nokta HD3650 ile yakın performans vermesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı