E4600 sistem kaç TL eder?

Vaas Montenegro

Hectopat
Yer
Rook Island
Intel Core Duo 2 E4600 2.40 GHz, ATI Radeon HD 2600 Pro, 4 GB RAM, 40 GB HDD. Anakart ne olduğunu bilmiyorum. Kasa eski, fazla etmeyeceğini biliyorum ama Letgo gibi yerlerde bundan bir tık daha kötü özellikleri olan bilgisayarı 600-700 TL'ye satıyorlar. Ben de satmayı düşünüyorum, kaç TL yazayım? Bu arada sistem eski olmasına rağmen iyi performans veriyor. Far Cry 3, Call of Duty Black Ops 1-2 gibi oyunları rahat oynatıyor. Fark etmişsinizdir zaten HDD'nin boyutu aşırı düşük, zamanında yüksekti ama sağ olsun bilgisayarcılar "abi bunun harddisk yanmış değişmen lazım" dediği için bu boyutlara düştü. Neyse, kaç TL yazmamı önerirsiniz?

İşlemcinin kötü olması 200 TL olmasını gerektirmiyor. Vur dedik öldürdünüz. 200 TL'ye RAM'leri bulamazsın.

Araştırmadan konuşuyorsunuz sonra vay efendim fiyatlar neden yükseldi bu kadar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    420,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    415,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    975,9 KB · Görüntüleme: 48
Eline beleşe bir yerden geçmiş adam elinden çıkarmak için ölü fiyatına satıyor. Eminim bu sistem elinizde olsa 800 TL'den aşağı vermezsiniz. 200 TL diyorsunuz ya hayret bir şey.

Kendi elimde E5300'lü sistem var sistem yükseltiğimde 200TL'den satacağım.
Eline beleşe bir yerden geçmiş adam elinden çıkarmak için ölü fiyatına satıyor. Eminim bu sistem elinizde olsa 800 TL'den aşağı vermezsiniz. 200 TL diyorsunuz ya hayret bir şey.

Ve genel fiyatlar böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı