E4600 sistemde CPU kullanımı düşük

LioNesS27Tr

Hectopat
İşlemcim eski bir işlemci Intel Core Duo 2 E4600 2MB. eski bir işlemci fakat soğutucu kaliteli stok soğutucu değil. 4 GB RAM'im var 512 MB paylaşım ile 1 GB ekran kartım var, ATI 4350. sizce işlemcim neden hep düşükte ve yüksekte çalışıyor? hangi düzeyde çalışması daha doğru olur teşekkür ederim.(Devrik yazmış olabilirim.)

Not: İşlemci değerleri 1 Google açıkken alınan bir görüntü - işlemci değerleri 2 oyundayken alınan CPU değeri.

Dosya Ekleri

• işlemci değerleri 1.png
    işlemci değerleri 1.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 47
  • İşlemci değerleri 2.png
    İşlemci değerleri 2.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 49
İşlemcim eski bir işlemci Intel Core Duo 2 E4600 2MB. Eski bir işlemci fakat soğutucu kaliteli stok soğutucu değil. 4 GB RAM'im var 512 MB paylaşım ile 1 GB ekran kartım var, ATI 4350. sizce işlemcim neden hep düşükte ve yüksekte çalışıyor? Hangi düzeyde çalışması daha doğru olur teşekkür ederim.(Devrik yazmış olabilirim.)

Not: İşlemci değerleri 1 Google açıkken alınan bir görüntü - işlemci değerleri 2 oyundayken alınan CPU değeri.

Ekran kartına yüklenen bir oyun olduğu için olabilir

İşlemcinize oyunda yük biniyorsa yüksek çalışır, oyun ekran kartına daha fazla ağırlık veriyorsa işlemci az kullanılır, bu normal bir şey.

Google fazla yük bindiriyor ama bu da işlemcinin eski ve güçsüz olması ile ilgili.

Eğer ısınma ve performans sıkıntıları çekmiyorsanız problem yok demektir.
Bir anormallik göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı