E5 2420 sisteme Thermaltake 450W PSU nasıldır?

Simave

Centipat
Daha fazla  
Sistem gorselde var. Bu sistemdeki PSU bildigime gore dandik. Yukaridaki PSU'yu alirsam yeterli olur mu? Bir de gorseldeki sisteme 1900TL verilir mi P? SU'suz 1750TL.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210118-152639.png
    Screenshot_20210118-152639.png
    242,8 KB · Görüntüleme: 40
Çoğu parça sıfır oldugu için o para verilir. Ancak kendiniz toplayacaksanız daha detaylı araştırın, daha iyi özellikler bulabilirsiniz 2 bin TL bandında.

Fazlasıyla yeterlidir hocam yalnız ekran kartını bir sorun 64 Bit ise oyunlarda drop ve FPS sorunu yaşarsınız, her ne kadar işlemci ekran kartını takviye etse de darboğaz yaşatır.

Fazlasıyla yeterlidir hocam yalnız ekran kartını bir sorun 64 Bit ise oyunlarda drop ve FPS sorunu yaşarsınız, her ne kadar işlemci ekran kartını takviye etse de darboğaz yaşatır.
Cunku bazi yerlerde verdigim psu kotu diorlardi
Beni en fazla 1 sene goturur ama dimi yoksa verdigim sistemdeki psu dahami iyi

1 sene değil sistem değişikliği yapmazsan yıllarca kullanırsın, 500 Watt dediği gerçek 500 veriyor mu sorun orada. 450 Watt dediğinizde öyle. Garantili olsun dersenız o ilandaki sistemi değiştirmeden alın, uyumsuzluk problemi yaşamazsınız.

Tam bütçeniz ne hocam? 1000TL'ye GT730 toplamıştım (forumda önerdim) 2000TL ise harikalar yaratırım
Suan sadece 1300tlm var sisteme gore degisir ben oyunlari akici oynatsa yeter fazlasi gerekli degil oynicagim oyunlar csgo valorant kasmadan oynatsa yeter 2.el pek bulamiorum ilden dolayi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı