E5-2697V2 4 çekirdek vs 2 çekirdek

Dostum sistem yoneticisiyim bende bu işlerle uğraşıyorum senin kullanıcı ve de kullanacağın script pakete bağlı bir durum ben olsam kendi bütcemden ornek i9 10850K 6 GB RAM DDR4 80GB M.2 SSD 5 çekirdek Windows 2019 ve bursa dgn veri merkezinde barınan firma tercih ederdim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sistem yoneticisiyim bende bu işlerle uğraşıyorum senin kullanıcı ve de kullanacağın script pakete bağlı bir durum ben olsam kendi bütcemden ornek i9 10850K 6 GB RAM DDR4 80GB M.2 SSD 5 çekirdek Windows 2019 ve bursa dgn veri merkezinde barınan firma tercih ederdim açıkçası.
Plugin script falan olmayacak.
Öyle survival takılcaz.

@Harry Da Souza

V4 olanın DDR4 3 GB RAM.
Onerme sebebim şimdi dersin ama bu düşük Linux işletim sistemleri az kullanır makineda yok kadar sayılır bu server ağırlığına bağlı durum ama normal yani dediğim mantıklı hangi firima hangi veri merkezi?
Hocam firma ve veri merkezinin ismini maalesef veremeyeceğim,Ama iyi bir yer.
Birde hocam yabancı kaynaklarda dolaşırken 1.17 için işlemcinin ramden daha iyi olduğunu okudum birçok yerde bu ne kadar doğru?

Hocam normal arkadaşlarınızla oynayacaksanız bu kadar takılmanıza gerek yok. 😂
En kötü ihtimal baktınız paket yetmiyor direkt yükseltebiliyorsunuz. Ben olsam V4 alırdım.
Bu arada hosting'in oyun sunucularına izin verip vermediğini hizmet şartlarından kontrol etmeyi unutmayın.

@İambmys9

Hocam normal arkadaşlarınızla oynayacaksanız bu kadar takılmanıza gerek yok. 😂
En kötü ihtimal baktınız paket yetmiyor direkt yükseltebiliyorsunuz. Ben olsam V4 alırdım.
Bu arada Hosting'in oyun sunucularına izin verip vermediğini hizmet şartlarından kontrol etmeyi unutmayın.

Aynen oyle bende ilk V4 dedim düşündüm ettim arkadaş ortamı sonucta Max 10 gorur dedim V2 onerdim en son.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı