Oracle Cloud 24 GB RAM 4 çekirdek sınırsız ücretsiz makine güvenilir mi?

Sunucuların özellikler çok kısıtlı. Mining yapıyor olarak algılamış olabilirler. Ben web sitesi host ediyorum sadece.

Ben banka kartıyla yaptım, kredi kartı kullanmadım. Sanırsam 3D Secure olmaması gerekiyordu. Parayı çekip iade ediyor ise başarıyla çalışmış ama başka bir problem oluşmuş.

Hangi kartı kullanıyorsun? Kartta yeterli para var mı?
Kartta para var hocam. Olmasa zaten çekmez. Hesap hareketlerinde iade kısmında bir hata kodu yazıyor. "HATA 1806" gibisi. Hata kodunu yazarak iade etmişler. Karttan para çekince ödeme bilgisi kısmı sayfada yeşil tik oluyor. Ardından "ücretsiz üyeliği başlat" deyince söylediğim hatayı veriyor.

Kartta para var hocam. Olmasa zaten çekmez. Hesap hareketlerinde iade kısmında bir hata kodu yazıyor. "HATA 1806" gibisi. Hata kodunu yazarak iade etmişler. Karttan para çekince ödeme bilgisi kısmı sayfada yeşil tik oluyor. Ardından "ücretsiz üyeliği başlat" deyince söylediğim hatayı veriyor.
Tekrar deneyip hatayı tam at. Ayrıca banka ile de görüşmeyi deneyebilirsin.

Güvenilir. Ben aylar önce buradan openvpn kurmak için verdikleri 1 aylık krediyle ücretsiz makine kiralamıştım. 3 4 Ay geçmesine rağmen vpn sunucum hala çalışıyor sanırım beni unuttular:D

Ben karşılaştım. Bana 250 euro kredi verdiler. Ben bu krediyi kullanmadım, 24 GB RAM'li makineyi aldım. Daha 1 hafta olmadan kapattılar. Deneme süresi bile dolmamıştı. Yaptığım şey web ve Minecraft sunucusu kurmaktı. Ekip çok hızlı. :)
Minecraft sunucularında sıkıntı çıkarıyor galiba. Eski hesabımda Discord bot ve web site barındırıyorum 1 yıldır sorun yok ama MC sunucu açtığım hesablar direk kapanıyor 10-15 gün sonra.

Siz kullanabiliyor musunuz ki? Bana makine bile kurdurtmuyordu. Sıkıntılı sistemleri ve siteleri var ayrıca çok karmaşık. Hangisi paralı hangisi ücretsiz anlayamıyorum bir türlü. Zaten kurmayı başaramadım hatalar verip duruyor.
Bu doğru, kurmak için biraz araştırman gerekiyor. Örneğin bazı lokasyonlarda kurulum yapamıyorsun. Çünkü yer yok. Uygun alan bulman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı