E5200 Sistem Upgrade Etme

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Merhabalar bu yaz elime yaklaşık 550 tl geçti ve ben de bu parayla bu eski kasayı en az subnautica oynatıcak kadar upgrade etmek istiyorum. Sizce nasıl değişiklikler yapmalıyım? İkinci el alabilirim. Sistemim:

Gigabyte G31M-ES2L anakart
Kingston 2+1 GB ddr2 800 mhz ram
Ati readon Hd 5570 1Gb ekran kartı
Intel pentium dual core e5200 2.5 ghz işlemci
Xigmatek real 230w power supply

Hayırlı Ramazanlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
peki güç kaynağı o işlemciye yeterli olurmu? bildiğim kadarıyla g3258 75w TDP değerine sahip.Ayrıca o sistemle Subnautica oynayabilirmiyim şuan oyunu açtığımda ekran kartının ve ramın yetersiz kaldığını söylüyor.

Güç kaynağı yetmez ben onu görmemiştim.
peki başka bi çözüm yokmu zaten bir sene daha idare etsin istiyorum seneye yeni bir pc toplatacağım ancak şuan çok kasma yapıyor. Bütçemi 600 liraya kadar artırabilirim.

Konu güncel hala yardıma ihtiyacım var tam seçim yapamadım.

Anakart olarak bunu al Asus P5G41T- M LX yada G41 Combo 200 TL,
8 GB RAM al 140 TL de o
İşlemcide q9650 yada q9500 al oda 150TL dir.
Güç kaynağı Aerocool VX Serisi 400W 28A@12V Güç Kaynağı
Kabataslak 580 TL ediyor ekran kartı bende vardı iyi performans veriyor yani idare eder biraz daha paran olunca onuda alırsın R7 250 tavsiyemdir.
iyi güzel demişsinde subnautica da kasıyor be hocam okullar açılmadan o oyunu oynamak istiyorum zaten seneye yeni bilgisayar alıcam 8gb ram gereksiz olabilir. Ayrıca bu yonga setine ve 45nm ye yatırım yapmak istemiyorum.işlemci şuan birçok oyuna yetiyor ve ben 2.5 ghz den 3.9 ghz ye o.c yaptığım için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim aklımda R7 250 ve +80plus sertifikalı bir güç kaynağı alıp ilerde apu sistemlerle desteklemek vardı. Sizce öyle yaparsam nekadarlık bir performans artışı sağlarım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı