E5200 sistem Windows 10 kaldırır mı?

c4gin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, umarım iyisinizdir. Bugün size bir şey soracağım aşağıda verdiğim görselde sistemin özellikleri bulunmakta. Aşağıdaki görseldeki sistem Windows 10 kaldırır mı normalde Windows 7 idi Windows 8.1 yaptım ve hiç kasmadan kullanıyorum ama ben Windows 10'a geçmek istiyorum kasar mı ne olur bir bakabilir misiniz? İyi günler teşekkürler.

Dosya Ekleri

• bilgisayar.PNG
    bilgisayar.PNG
    96,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran ss.PNG
    Ekran ss.PNG
    24,6 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar merhaba, umarım iyisinizdir. Bugün size bir şey soracağım aşağıda verdiğim görselde sistemin özellikleri bulunmakta. Aşağıdaki görseldeki sistem Windows 10 kaldırır mı normalde Windows 7 idi Windows 8.1 yaptım ve hiç kasmadan kullanıyorum ama ben Windows 10'a geçmek istiyorum kasar mı ne olur bir bakabilir misiniz? İyi günler teşekkürler.

Geçer ama çok sıkıntı çekersin ben Windows 10 yaptığımda boştayken %50'sini kullanıyordu RAM'im 4 GB sende çok sıkıntı yaratır geçme bence.

Sana önerim imkanın varsa RAM al öyle geç sadece RAM sıkıntılı eğer alamazsan Windows 8.1 de dur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı