E5200 sisteme ekran kartı önerisi

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda kullandığım bilgisayarın yaz sonuna kadar beni idare etmesini istiyorum.

Güncel sistem bilgileri (Anakart DDR2);
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) İşlemci
3 GB (2+1) RAM DDR2
ASUS Nvidia GeForce GT730 Ekran Kartı DDR3

Böylesine zavallı bir bilgisayarla Black Squad gibi bir oyunda Very Low grafik ayarında 40-45FPS alıyorum.
GT730 ekran kartı yerine GTX1050 taksam sorun olur mu? FPS’im (performansım) ortlama olarak ne kadar yükseliş gösterir?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Düşündüğüm ekran kartları ikisinden biri. Hangisi daha mantıklı, daha iyi performans verecekse);
MSI GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS GeForce GTX1050 EXPEDITION OC 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA

NOT: 4-5 ay beni idare etmesi için istiyorum. O yüzden daha yüksek maliyetli bir şey önermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu anda kullandığım bilgisayarın yaz sonuna kadar beni idare etmesini istiyorum.

3 GB (2+1) RAM DDR2

Böylesine zavallı bir bilgisayarla Black Squad gibi bir oyunda Very Low grafik ayarında 40-45FPS alıyorum.
GT730 ekran kartı yerine GTX1050 taksam sorun olur mu? FPS’im (performansım) ortlama olarak ne kadar yükseliş gösterir?

Düşündüğüm ekran kartları ikisinden biri. Hangisi daha mantıklı, daha iyi performans verecekse);

NOT: 4-5 ay beni idare etmesi için istiyorum. O yüzden daha yüksek maliyetli bir şey önermezseniz sevinirim.

3 GB (2+1) RAM DDR2

İşlemcin bayağı bir düşük açıkçası bu sisteme r7 240 bile fazla gelebilir. Bana göre gt 730 yeterli ancak r7 240 alabilirsin.

O ekran kartını alırsan darboğaz oluşacaktır. İşlemcini de değiştirmelisin. Ayrıca Ram'inde en az 8 olmalı güncel oyunları oynamak için. Bence sistemi elinizden çıkarın, üstüne para koyup güncel sistem toplayın.

elimde
şlemci : Intel Core 2 Duo P8600 3MB L2 Cache 1066 MHz FSB * soğutucu fan yeni Bellek (RAM) : 4 GB DDR2 800 MHz Harddisk : Toshiba 320 GB SATA HDD 5400 rpm 8 MB * yeni Ekran Kartı : 512 MB GeForce 9600M GS Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli * yeni Ana Kart : Intel PM45 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW Dual (DVD ...
bu bilgisayara hangi ekran kartları takılır
bilgisayarları nasıl soğutabiliriz

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende Intel® Core™ Duo T2050 İşlemci var. Ben bunu Intel® Pentium® E5200 İşlemci Core 2 Duo ile değiştirmek istiyorum. Bende NVIDIA GeForce 7400 ekran kartı var. 3 GB RAM var sizce olur mu? Bilenler varsa bir bakabilir mi? Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı