enesaslngrn
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. Benim özelliklerini aşağıda yazacağım üzere eski bir bilgisayarım var. Yıllardır bu bilgisayarı mecburiyetten kullanmaktayım. Yeni bir bilgisayar alacağım fakat bu yaz dönemini de geçirmem gerekli.
Sistemim:
PSU'ya da nereden bakacağımı bilemedim lazım olursa öğrenirim.
Arkadaşlar benim sizlerden isteğim şu ben bu bilgisayardan en iyi verimi şu 3 ay için nasıl alabilirim?
XP yüklemeyi düşünüyorum ama Win 8.1 daha iyi olur denmiş forumda benim gibi sistemlere ve gerçekten hem Win 10 hem Win 7 çok verimsiz, kasıyor.(CPU çoğu zaman 70'lerde oluyor ve oyun bile oynamıyorken). Dosyalar falan geç geliyor takılmalar oluyor çok fazla.
FPS LoL'ün en low ayarlarında bile 40-30'lara kadar düşmekte öyle düşünün.
Sanırım işlemcim OC alabiliyormuş öyle bir durum denesek nasıl olur?
Ya da ne bileyim işlemcimi tam kullanamıyorumdur. BIOS'tan onları ayarlarsınız falan çünkü gerçekten basic şeylerden fazla bir bilgim yok.
Mükemmel sonuçlar istemiyorum sadece beni bunaltmasın yeter bu bilgisayar küçük ayarlarla önemli ayarlarla bana yol gösterin. Belki buraya örneklemediğim başka yollar tavsiye edersiniz.
Başka parça eklemeyeceğim bu çöp bilgisayara çünkü yeni alacağım belirttiğim gibi.
Başka öğrenmek istediğiniz sistemle ilgili bilgi sorarsanız söyleyebilirim.
Sistemim:
- İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 32 Bit
- Sistem Modeli: Gigabyte G31M-ES2L
- BIOS: Award Modular Bios v6.00PG
- İşlemci: Pentium Dual Core CPU E5300 @ 2.60GHz(2CPUs)
- Bellek: 2048 RAM
- DirectX: 11.3
- Ekran Kartı: NVİDİA GeForce GT 420 (3022MB) (1440x900 32bit 60Hz)
PSU'ya da nereden bakacağımı bilemedim lazım olursa öğrenirim.
Arkadaşlar benim sizlerden isteğim şu ben bu bilgisayardan en iyi verimi şu 3 ay için nasıl alabilirim?
XP yüklemeyi düşünüyorum ama Win 8.1 daha iyi olur denmiş forumda benim gibi sistemlere ve gerçekten hem Win 10 hem Win 7 çok verimsiz, kasıyor.(CPU çoğu zaman 70'lerde oluyor ve oyun bile oynamıyorken). Dosyalar falan geç geliyor takılmalar oluyor çok fazla.
FPS LoL'ün en low ayarlarında bile 40-30'lara kadar düşmekte öyle düşünün.
Sanırım işlemcim OC alabiliyormuş öyle bir durum denesek nasıl olur?
Ya da ne bileyim işlemcimi tam kullanamıyorumdur. BIOS'tan onları ayarlarsınız falan çünkü gerçekten basic şeylerden fazla bir bilgim yok.
Mükemmel sonuçlar istemiyorum sadece beni bunaltmasın yeter bu bilgisayar küçük ayarlarla önemli ayarlarla bana yol gösterin. Belki buraya örneklemediğim başka yollar tavsiye edersiniz.
Başka parça eklemeyeceğim bu çöp bilgisayara çünkü yeni alacağım belirttiğim gibi.
Başka öğrenmek istediğiniz sistemle ilgili bilgi sorarsanız söyleyebilirim.