E5300 sisteme GTX 750 takmak

@Rahasa Peki E6700 ile kullansam çok sıkıntı çıkarır mı 1 ay?
Veya hangi işlemciyi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan işlemci değiştirmen pek bir anlam ifade etmeyecek. Çok fark yok aralarında. 1 ay idare et.

@Rahasa peki ucuz olarak hangi işlemci almamı önerirsiniz? DDR2 anakart olursa iyi olur, bulurum anakartı da işlemci olarak ne olacak?

Q6600 alırsan çok iyi olur.

Ciddi bir darboğaz sorunu olur. Eski ekran kartınızdan daha kötü değerler alırsınız. Ekran kartıyla beraber anakartınız destekliyorsa, Q9400 almanizi tavsiye ederim. Oyunlarda grafik ayarlarını yüksek tutup darboğazı bir nebze önleyebilirsiniz.

@Silinen üye @enes üzüm @Elyr @Rahasa ben şimdi ddr2 q9400 4gb ramlı anakart alıyorum 200tlye
4gb ddr2 ram var q9400 işlemcisi var fanı var üstünde termal macunu yapılmış
1 ay sonrada gtx 750 alsam nasıl olur mesela cs go lol orta ayarlar fortnite düşükte nasıl oynarım
Pardon q9400 değil xeon 5460
xeon 5460 4gb ram ddr2 anakart 2 slotlu
1 ay sonrada gtx 750 alıp oynasam nasıl olur bide powerin resmini atayım bunu değiştirmelimiyim

PSU nun sol üst köşesine bakmaz olaydım. EVERESE !
Acilen değiş hele ki yeni parçalarla bunu birarada kullanma. Forumca kötü anılarımız vardır bu PSU la.

Soruna cevaben o saydığın oyunları oynarsın yalnız GTX750 değil GTX750ti 2GB modeli al daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…