Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Silinen üye@enes üzüm@Elyr@Rahasa@Chaky Ben sadece merak ettiğim şey şuan ati radeon hd 4300/4500 series ile lolde 45-60 fps arası alıyorum cs go da 40-60 alıyorum yani gtx 750 alırsam 1 ay idarelik bu işlemciyle kaç fps alırım zaten xeon e5450 alıcam 1 2 ay sonra
Ciddi bir darboğaz sorunu olur. Eski ekran kartınızdan daha kötü değerler alırsınız. Ekran kartıyla beraber anakartınız destekliyorsa, Q9400 almanizi tavsiye ederim. Oyunlarda grafik ayarlarını yüksek tutup darboğazı bir nebze önleyebilirsiniz.
@Silinen üye@enes üzüm@Elyr@Rahasa ben şimdi ddr2 q9400 4gb ramlı anakart alıyorum 200tlye
4gb ddr2 ram var q9400 işlemcisi var fanı var üstünde termal macunu yapılmış
1 ay sonrada gtx 750 alsam nasıl olur mesela cs go lol orta ayarlar fortnite düşükte nasıl oynarım
Pardon q9400 değil xeon 5460
xeon 5460 4gb ram ddr2 anakart 2 slotlu
1 ay sonrada gtx 750 alıp oynasam nasıl olur bide powerin resmini atayım bunu değiştirmelimiyim
PSU nun sol üst köşesine bakmaz olaydım. EVERESE !
Acilen değiş hele ki yeni parçalarla bunu birarada kullanma. Forumca kötü anılarımız vardır bu PSU la.
Soruna cevaben o saydığın oyunları oynarsın yalnız GTX750 değil GTX750ti 2GB modeli al daha iyi.