Çözüldü E5300 Sisteme Hackintosh Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistemim;

İşlemci: Intel E5300 2.60 GHz
RAM: 2 GB DDR2
Ekran Kartı: Nvidia GT9500

Mavericks kurulu şu anda ama görünümü eski geliyor bana. Sierra, El capitan denedim onlar olmadı. Yosemite indirdim dmg'ymiş onu da yapamadım. Yosemite olur mu sistemime ? Ona göre RAW dosyası indireyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selamlar. Sierra'da ve El Capitan'da yaşadığın sorun nedir acaba ? Belki yardımcı olabilirim sana. Sistemin pek fazla güncel değil gördüğüm kadarıyla fakat sorunda değil elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Yosemite kurabilirsin evet, donanım olarakta Yosemite şuan daha mantıklı gibi duruyor. Bir sorunla karşılaşırsan ve sormak istediğin bir şey olursa biz buradayız, yazabilirsin. İyi forumlar.

Sierra, El Capitan kurmayı denediğim de bir şey bir şey nanoseconds 967977634 vs gibi bir hata veriyor ve kurmuyor.

Birde ben şimdi yosemite dmg dosyası indirdim ama dmg dosyasını kuramadım flaş belleğe. Nasıl yapabilirim acaba ?

Selamlar tekrardan. Dng uzantılı dosyayı yazdırmak için Transmac isimli bir yazılım kullanacaksın linki ise ;
TransMac Windows software to open Mac HFS+ Disk and DMG files and convert DMG to ISO

Yazılımın 15 günlük deneme sürümü mevcut. Kurduktan sonra, açıyoruz ve açıldıktan sonra kurulum yapacağımız usb sürücü sağ tarafta görünür bir biçimde olacaktır zaten. Boot etmek için kullacağın usb sürücünün üstüne sağ tık yaparak '' Format Drive For Mac '' seçeneğini seçeceksin. Biçimlendirdikten sonra yeniden sağ tık yaparak '' Restorer Disk İmage To Drive '' seçeneğini seçerek açılan pencerede yazdırmak istediğin Dmg dosyasını seçerek open komutu ile yazma işlemini başlatacaksın. Umarım yeterince anlatabilmişimdir, yardımcı olabilmişimdir.

Gayet açık ve net, çok teşekkür ederim. Şimdi bunu deniyorum. Sistemim acaba El Capitan, Sierra kaldırmaz mı ? Gerçekten Sierra'nın görünümüne bitiyorum. Görüntüye çok önem veren birisiyim. Mavericks çok eski duruyor. Hoşuma gitmiyor o yüzden.

Haha, evet Sierra görünüm olarak hoş fakat Yosemite veya El Capitan'ın aşağı kalır yanı pek yok görünüm olarak. Sierra biraz donanım ve ram manyağı o yüzden çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Şöyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• 35clizd.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 188
Şöyle bir hata alıyorum.
Problemi anladım, şimdi sana bir torrent uzantılı dosya daha vereceğim eğer aynı şekilde bootlarsan yeniden bir sorun ile karşılaşırsan pes etmeyip yine yardımcı olmaya çalışacağım.

Download Link;
Kod:
https://drive.google.com/file/d/0B4uMWdUkNZN9VEVXaFVXSTFKZ0U/view

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine raw dosyası olsa ? O uzantılı dosya ile bir kaç kere yaptım. dmg ile hiç yapamadım da. Veya arc dosyası, R-Drive ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…