E5300'den Xeon X5460'a geçiş nasıl olur?

eyvallah çok sağol öok teşekür ederim. q9550 alıcam ben 9650 bulamadım buldumda yani fırsatçılar satıyo uçuk fiyatlara ben q9550aldıktan sonra acaba herhangibir bios güncellemesi yapmama gerek varmı?
Rica ederim. Ecs sitesine girerek anakartınıza ait bios sürümlerine bakın, güncellerseniz iyi olur. CPU kısmında bios sürümlerini yazmamışlar o yüzden gerekli mi değil mi kesin bir şey diyemiyorum ama quad q9550 işlemcinin güncel bios isteyeceğini varsayıyorum.

eyvallah çok sağol öok teşekür ederim. q9550 alıcam ben 9650 bulamadım buldumda yani fırsatçılar satıyo uçuk fiyatlara ben q9550aldıktan sonra acaba herhangibir bios güncellemesi yapmama gerek varmı?
Biosu şimdi güncellemelisin dostum, alırsın takarsın sonra post etmeyebilir alet. Son bios sürümünü kullanmak iyidir.

Xeon'lar modlu olduğu için BIOS vs. uğraştırabilir fakat Core 2 Quad alabilirsiniz Q8400 kullanıyorum gayet memnunum.

ya ben bulamıyorumda bu bios güncelleme işlerinden pek anlamıyorumda benim
anakartım ECS G31T-M7 (V1.0) buanakartın bana en güncel biosunu bulabilirmisiniz ben ecs nin sitesinde bulamadım da

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum acaba ne yapabilir (BIOS'u güncellerken) flash belleğim FAT32 formatında biçimlendirdim daha sonra direkt olaraka dosyanın içindekileri flash belleğe atıp Boot menüden flaşımı seçip başlamayı denedim fotoğrafdaki hatayla karşılaştım

Dosya Ekleri

• 20201230_024933.jpg
    20201230_024933.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 43
Aynı sistem bende var xeon x5460 aldım modladım çalışıyor şu anlık çıkardım kule tipi alıp tekrar takıcam

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (155).png
    Ekran Görüntüsü (155).png
    156,3 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı